Jag suger på rubriker

Jaha, idag var det bara och pallra sig upp ur sängen och börja att städa. Kul, verkligen. Men det var inte så mkt att göra som jag trodde, så det gick rätt fort. Sen var det dags att tömma diskmaskinen och vika tvätt och vädra lite på rummet. Efter det gick jag och tog en lååång dusch..mm, skönt.. Resten av dagen läste jag lite (nej, jag har inte börjat på en ny bok, jag läser Om jsg kunde drömma och ljudet av ditt hjärta om och om igen, jag tröttnar aldrig) sjöng lite på japanska och bara latade mig. När mamma kom hem började hon att baka lite (kladdkaka!!!) och då fick jag slicka skålen, två gånger! Det finns inget bättre än smet, och all smet och deg smakar gott (med undantag för pangkakssmet (ja, pang) och vetedeg).

Imon ska vi som sagt ha halloweenfest (jag har fortfarande inte sett en skräckfilm, bara för att mamma och pappa inte vågar...*fegisar*) och då ska jag vara djävul, min rätta identitet! haha...
Till min stora förvåning så tar alla det här med att klä ut sig på allvar, jag trodde att det bara var jag som skulle vara utklädd men alla inbjudna gäster har varit och köpt läskiga och hemska kläder...

Blää, på måndag börjar skolan, jag vill inte börja skolan igen, jag vill ha jullov och efter det påsklov och slutligen sommarlov. Men har ju saknat alla mina kompisar! Har ju bara träffat Cajsa under hela lovet. Och dessutom så har Ebba fått en An Cafe poster och hon har lovat att jag ska få den, bästa ebba!

Nu ska jag titta på Idol, jag vill att Kevin ska vinna, eller alice...
Vad tycker ni??

Hejdå!

Mysteriet på Greveholm

Idag så har det regnat, precis som dom senaste två veckorna...
Jag steg iaf upp vid halv tio ungefär och då gick jag och satte mej i soffan för att mysa lite med Bella. Eftersom jag inte ville störa mamma när hon pluggade bredde jag två mackor med Nutella och sen gick jag in på mitt rum för att titta på "Mysteriet på Greveholm" som är en av mina favoritfilmer. Den är så rolig och spännande, jag tröttnar aldrig på den. Vid lunch ringde Cajsa och undrade om hon fick komma, och det fick hon såklart. Resten av dagen gick åt till att titta på filmen, med ett antal pauser för att rasta hundarna. Vid ett tillfälle vid 4 ungefär så gjorde Cajsa och jag världens upptäckt, det snöade!!! Vi fick typ  världens ryck och började dansa och sjunga "jag ser det snöar"... Inte för att jag gillar snö särskilt mycket, men det lyser iaf upp bättre än regn...Och såklart för att det är ett tecken på att julen är på väg. Imon så ska vi förbereda för på lördag - vilket betyder att vi ska städa, inklusive jag som ska städa mitt som vanligt stökiga rum, det kommer förmodligen ta hela dagen, men det gör inte mej något, jag gillar att vara sysselsatt.
Jag längtar så sjukt mycket efter att mitt rum ska bli färdigt. Flera gånger om dagen går jag ner till rummet och föreställer mig precis hur allting ser ut och vad jag ska göra och alla grejjer ska stå.. Jag börjar bli lite lätt besatt..
Jag har valt ut säng och sängbord från Mio, färger, och några saker från IKEA.
En annan sak som jag längtar väldigt mkt efter är att få se en konsert med An Cafe.. Synd att jag inte hade upptäckt dom när dom var i Sverige i mars, och tyvärr så har dom inga planer på en turné utanför Japan, synd för alla oss Cafekkos utanför det underbara landet i öster som jag så gärna vill besöka.
Tidigt imorgonbitti åker Ebba till Paris och är borta i ett par dagar, Ha det så kul på DisneyLand Ebba!

Hejdå!

Jacka

Inatt så har det åskat rätt så mkt, jag vaknade av världens smäll och blev typ jätterädd :S
Ungefär vid klockan 10 så åkte jag och mamma in till stan. Vi skulle köpa en vinterjacka till mig. Vi sprang runt på stadium, KapAhl, Lindex, Cubus, JC och H&M, men årets vinterjacka fanns på  H&M, den är jättesnygg, passade på att köpa en ny mössa och en ansiktsmask oxå. Sen åkte vi och köpte lunch på SubWay, och det var första gången jag var där och jag blev glatt överraskad av att det var så gott! Mmmmm! Måste åka dit snart igen.

Jag har inte fattat att julen är så nära, imon är det bara en månad kvar till första advent och då måste vi ha bakat lussebullar, köpt hem glögg, julmust och pepparkakor. Jag tror iaf att min önskelista är klar som jag ska skicka till tomten! Nä, men jag gav den till mamma. Sen måste ju jag köpa julklappar til alla andra oxå, tur att jag har sparat pengar, annars skulle det bli svårt...

Asså, jag drömmer typ världens sjukaste drömmar ibland, t.ex. häromnatten, då drömde jag om TH fast att jag inte alls gillar dom. Jag satt typ inne på Elgiganten eller ngt när dom bara kom där. Sen gick dom fram till mig och tog min mobil och hade sönder den!! Det blev flera sprickor i den och efter det blev den helt oanvändbar, och dom hade sönder den utan anledning oxå! Sjuka drömmar jag har...


Hejdå!

Citat

Mina favvocitat från Twilight och New Moon

"I'm not dead"

"I'm with the vampires, of course"

"I just proposed to you and you think it's a joke"

"Would it be childish of me to hide in your closet, then?"

"Not that it matters. If you stay, I don't need heaven"

"Bye Bells"

"Miss you"

"My world is not for you"



Btw, ändrade planer, jag ska vara djälvul på Halloween istället, hittade inga bra vampyrkläder

Btw2, längtar så sjukt mkt till jul!!!
Vad önskar ni er i julklapp??

Sicksicksick

Asså, det här helt sjukt, han sjunger bådas röster! och han gör det bra! :S
(Nick Pitera - A Hole New World )

Nobody is perfect, I'm Nobody

JAG ÄR VÄRLDENS LYCKLIGASTE MÄNNISKA!!!! Jag har iaf läst ut dom tre böcker som finns i Serien om Bella och Edward (bästbästbästbästbäst!!!) och jag har precis fått reda på att det ska komma två böcker till!!!!! FATTA!!! TVÅ!!!!
Jag är världens lyckligaste människa!! Den fjärde (ska heta Breaking Dawn) boken är då en fortsättning på trean och den har kommit ut på engelska och jag bara väntar på att den ska komma på svenska och den femte ska skildra historien i Om jag kunde drömma (Twilight) på nytt fast ur Edwards perspektiv (den ska heta Midnight sun), fatta va bra!!!!! Jag är såååå lycklig att jag snart spricker!!!

Iaf så ska jag berätta lite om vad som har hänt sen senaste inlägget. Det är inte så mycket, men vi har i af gjort klart OS-temat (enfin) Och idag så hade vi en liten fest, det var kul (:

Fest!


Popcorn


Jag och Bella


Miku!!!


Ett äpple


Ett öga, ögonbryn och en halv näsa jag har ritat


Och här är hela teckningen vi ritade

På lördag nästa vecka så ska vi ha Halloween-fest här hemma och gissa vad jag ska va?? Daah, vampyr såklart!
Jag gillar fasktiskt Halloween väldigt mycket och just nu så känner jag bara för att se en riktigt bra skräckfilm.
Gillar ni Halloween, eller skulle ni bara vilja sova hela halloween-helgen?

Bra låt: The Killers - When You Were Young

Hejdå!

Julklappar

Jag har kommit på en sak till jag önskar mig i Julklapp. Första säsongen av "Gilmore Girls". Fast det är typ bara det och sakerna i det förra inlägget som jag har kommit på. Någon som har något tips på Julklappar?? Till mej..?? hehe...

Jag har tänkt lista en bra låt om dagen och idag får det bli..

Coldplay - Viva La Vida


Cajsa: Jag tror att det är den vänstra hjärnhalvan som är den estetiska delen...Eller kanske den högra.. Eller, det är någon av dom..

Il est trop moche!!! (den är för ful!! hehe, cajsa o jag skojjar om det...)

Snart ska jag titta på House, yääyy... Nån mer som tittar på det??

Hejdå

 

Vill Ha!!!

Vill Ha!!! (för stunden..) (hehe, rätt mycket.... ;P)



Queen: Queen t-shirt: Day At The Races Design on Black Tee **NEW** packshot
T-SHIRT - - - AN CAFE - - - DUBBELTRYCK - - - Stl. 12-13 år



Uppdatering

Jag har blivit lite dålig på att uppdatera, ska försöka bli bätre på det...
Igår var vi och hämtade vår lilla Bella uppe ovanför Gbg, långt att åka...Men det gick iaf bra och hon verkar trivas här hos oss(:
Jag håller på att dö av längtan för min bok somm jag har beställt har fotrfarande inte kommit (Ljudet av ditt hjärta) och det är typ jättelång kö, grr.... JAG VILL HA!!!
Imon börjar andra temaveckan och då är det OS. Jippi, verkligen jättekul... -.-'
Men vi blir iaf lite lediga på fredag, då slutar vi efter lunch..
Asså, det här inlägget blir ju jättetråkigt!! Jag har inget att skriva om! Hur många tycker det är kul att läsa om en bok som jag har beställt??! Det är ju booooring! Jag har niente att skriva om... *bajs*


hEjDå...


Trött

Idag så hade vi "Kemins Dag" och då skulle vi göra två olika sortes hud-krämer ;P Alla killar ba "NEEEJ" och alla tjejer ba "JAAA" hehe.... Det var rätt kul och dom blev faktiskt rätt så bra. Fast den ena luktade jätteäckligt så den slängde jag när jag kom hem xD Men den andra är faktiskt riktigt bra och den innehåller bara naturliga ingredienser, slå den ni, sånna fina grejjer har minnsan inte tjejerna som får betalt för att stå och posa och säga "You're worth it" !

Eftersom vi har tema (jag vet inte hur många gånger jag har dagt det nu) så har det blivit en del schema-ändringar, bl.a. Lunchtiden och just idag skulle vi ätta prick kl. 11, d.v.s. mitt under 3-5's mattid, så när vi kom ner fick typ skolans elakaste lärare värsta brytet på oss fast att det stod i schemat att vi skulle äta då. Alltså stod det ungefär 50 arga och hungriga elever utanför matsalen och var förbannade. Då bestämde vi oss för att gå in igen och försöka övertyga honom att vi faktiskt skulle äta nu för att vi skulle ha orientering 45 minuter senare, men när vi stod där så bara gick alla ut igen och jag fick stå där ensam och tjaffsa med Anders, sjyst av mina kompisar... -.-' Men sen kom iaf våra lärare ner och då började såklart Anders och bråka med våra stackars oskyldiga lärare, och medans dom gjorde det så smet vi in och åt xP
Som jag sa så skulle resten av min klass ha orientering senare, men det kunde inte jag va med på för att jag skulle klippa mig. När vi ändå va inne i stan så passade vi på att byta den tröja som jag fick av Julia förra helgen eftersom den var för stor. Jag bytte iaf den till en As-cool tröja ;)
Sen var det dags att kila till "Stråh", stället där jag klipper mig, typ bästa i stan! Och jag blev jättenöjd med min frisyr, jag menar verkligen JÄTTENÖJD!!! Tack så himla mycket till Anna som förstod mina krav och gjorde dom rättvisa, jag ska absolut be henne at klippa mig nästa gång det är dags. Det blev inte jättestora förändringar, bara lite kortare, mer uppklippt och allmänt bättre, lägger upp bild så fort jag lyckas ta någon bra.

Dom senaste dagarna så har det varit fullmåne, och tur som jag har, så lyser den rätt in i mitt fönster vid niotiden, det är helt magiskt.
Då, har jag iaf försökt mig på att gå ut och fotografera den, men det blir aldrig bra. Jag lyckas aldrig fånga det där magiska och helt underbara. Jag vill ju fånga själva mönstret och själva magin med månen..

Månen från mitt rum


Och en dålig bild av månen...

Efter jag hade klippt mig åkte vi hem till Nättraby och där skulle vi hämta ett paket från H&M, så då fick jag två tröjor till (värsta julafton det här jue!)
Sen fick vi springa in på Konsum för vi skulle handla lite där, och då hittade jag det här missbildade päronet xD


Sen åkte jag iväg tll träningen och nu är jag hemma igen, och jättetrött.... Jag behöver verkligen sova snart...

Godnatt och hejdå!

Tisdag (intressant va!?)

Idag fortsatte vi med temat, och vi börjar komma en liten bit på vägen, och som vanilgt när det är grupparbete så är det jag som blir gruppledare.. (jag menar det, det är alltid jag!) det är drygt för att man måste hålla koll på allt och alla, men det är rätt skönt för man KAN hålla koll på allt och alla (om inte jag hade varit med hade dom inte fått någonting gjort) och man kan säga precis VAD SOM HELST och dom går med på det! Det är rätt coolt ;P Känner mej som värsta guden xD

Imon ska jag klippa mig, det ska bli skönt för det börjar bli riktigt långt nu, tillochmed bibliotikarien sa att hon inte kände igen för mitt hår hade blivit så långt (ja, alla känner igen mej på bibblan bara för att jag hänger där jämt), det är lite sjukt.. Funder på att göra en variant på den här:
Frisyrer - Kvinna | Färg: Mellan | Längd: Långt | Form: Rakt
Tycker ni??


Asså, bara kolla på den här bilden!
<------- Miku!!!
Jag vill  bara gömma honom under kudden och ge honom en vaniljkaka varannan timme och inte berätta för någon att man har honom där. Han är så söt! (observera: han)

Nu ska jag dra, ses!

Video

Jag bara älskar An Cafe's Nya låt " MY ♡ LEAPS FOR "C" " !!! SÅÅÅ KAWAII!!

小悪魔USAGIの恋文とマシンガンe.p.

Temavecka

Idag så var det den inledande dagen för två veckors temaarbete. Vekcnas Arbete är Kina (det är ju nästan Japan ;P) och nästa veckas är OS, haha, det är säkert Hans som har kommit på det xD (för er som känner Hans fattar ni nog)
Men det ska bli skönt med lite annat än bara vanloga skoldagar, ni anar inte hur trött jag börjar bli på NO vareviga dag...
Fast jag tycker att temat förra året var roligare, asså, inte själva temat utan för at det inte var några sexor då, fast sjuorna då tyckte säkert att vi va lika jobbiga xD

På lördag ska vi åka och hämta lilla Bella! Det ska bli jättekul att få hämta hem en liten hund till... 8D Fast vi vet inte vilken det blir än...Jag skriver så fort jag vet!

Mest Lyssnade låten just nu: Coldplay - Viva la vida
Mest sedda film: Titanic
Mest tänkta tanke: Haha, trodde ni att jag skulle säga det! Ägda!

Nu ska jag dra, hörs!

'Dagen efter'

Igår så var det min fest dåe ;) Det var jättekul!!! Fast julia hade typ tagit fel på tiden så hon trodde at tdet va 7 istället för 5, så hon kom vid halv sex iaf. När alla hade kommit så började vi äta, det var "Flygande Jakob", mmm! Och till efterätt blev det glass med hallon och varm chokladsås...MMMM!
När alla hade ätit så började vi kolla på filmen, och den var precis lika bra som jag hade föreställt mig, men på något sätt så hade jag ändå hoppats att Jack inte skulle dö, men nu fick jag iaf veta sanningen...
Cajsa och jag grät mest, jag tror vi grät hejdlöst i MINST en kvart, men dom andra grät ingenting, fast Ebba hade ju redan sett den så det kan jag förlåta henne för, men för Julia gick gränsen när hon såg att det var vaxdockor i vattnet, men vaddå, vad hade hon väntat sig, rikitga lik ?! x) Och Suss bara skrattade för hon tyckte att det såg så roligt ut när folk dog, SUSSE!!!!
Men den var verkligen sorglig....mycket...

Iaf, när den var slut så började vi diskutera hur snygg Leonardo var i filmen, heehh... Men då sa jag att jag tycker att han ser äcklig ut nu, men Julia och Ebba bara NÄÄ! Han är ju jättesnygg nu också!

<------- Jag smälter till en liten hög på golvet...

<------- BLÄÄ!! Ingen hög på golvet!

<-------- Här grät jag allra mest.... :*-(

Nu har jag tjatat klart om det, så nu ska jag prata om något annat (:

Idag så spelade vi hemmamatch mot Tingsryd, vi förlorade med 3-0, men det är ju bättre än vår förra match, 10-0...
Jag blev iaf nöjd (:

Hejdå!

Jag och mina tester... xD

A) ta fram mobilen och gå in på kontakter



B) Håll inn neråtknappen en stund & sen släpp



C) Skriv vem det är som svar på frågorna.







FUSKA INTE !







personen i mitt liv: Julia P

Bästa kompisen någonsin: Morfar

den jag älskar: Pappa

den jag drömmer om: Laila

min fiende: Jakob

mitt syskon: Ebba

den jag ska gifta mig med: Kevin

snyggast: Alice

sötaste: Mamma

beundrar: Chloe

plugghäst: Linus . S

Den jag saknar: Susse

Dela lägenhet: Sofie

vi hör ihop: Fröken Ur

Jag älskar dig mest: Cajsa


Snott Från: Susse


Städar

Uh, nu håller jag på och städar för att min rum helst ska se representabelt inför ikväll, det är jobbigt att dammsuga... "/ Men det kommer ju at va värt det sen (:
För er som också tittade på IDOL igår tyckte jag att det var jättebra för att vara första fredagsfinalen, men det fanns dock ett par grejjer som jag måste anmärka på:

Lars, valde en jättebra låt, men sjöng den så falskt och dåligt han kunde "/

Loulous röst var inte på topp och hon hade valt fel låt

Alices låt passade hennes röst perfekt

Johan var inte jättebra, men han får ett extra plus för att han valde helt underbara "Viva la vida"


Jag bara älskar Kevin!!! Han är ju helt fantastisk!!!!

Och till sist så fattar jag inte vad juryn ser hos Anna, Hon är ju jättedålig!!!!

Egentligen var det inte meningen att ja skulle titta på IDOL iår, men jag bara tittade på et tavsnitt och så var jag fast. Igen. x)

Nu ska jag fortsätta att städa, återkommer kanske senare. Eller imon...

Ont i huvudet

Idag är det fredag för er som inte visste det x) Det betyder gympa direkt på morgonen för min del, dryygt.... men vi spelade iaf badminton och det är ju inte så drygt =D Tyvärr så fick jag huvudvärk efter ungefär halva tiden (nu blev det drygt igen) och den har stannat kvar hela dan (ännu drygare).... Idag fick jag iaf göra klart mitt engelskaprov, det var att vi skulle skriva ett brev till vår lärare (på engelska då), och idag blev jag äntligen klar (: Jag är lite såhär att jag vill klara mig själv, alltså, så jag kollade inte i ordboken eller frågade Marie en enda gång, få väl se hur det går....

Efter lunchen var det dags för musik, då skulle vi uppträda på torget (inne i skolan) Vi spelade "I'm yours" och det lät jätte-bra och torget var tomt, sköönt tyckte jag, men, såklart så skulle Julia springa och hämta halva skolan för att bara lyssna på en sång, då dog jag...hehe.. Och det lustiga va att dom applåderade efteråt, det trodde jag inte x)

Imon är det dagen med stort D, då ska jag ha fest! Asså, det tycker jag ska bli jätte-kul!!! Och det tycker förstås alla som ska komma också x). Imon ska jag åka och inhandla allting, och det är mkt det... Cajsa ska iaf komma och hjälpa mej med allt. Och jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig, INGEN ANING! Det ska bli spännande och se vad för något kreativt jag hittar på...


Fötter..


En banan vi smashade innan träningen...


...Och en clementin vi smashade innan träningen x)

Hejdå!

Bild

Jag vill vara regnet som faller ner på MIku... (lyckliga regn!)


Tisdag (himla roliga rubriker jag har)

Jaha, tisdag igen, dock lite roligare än måndagen "/ Vi började dagen med att göra DN:s nutids orientering som alla sveriges 7:or skulle göra samtidigt, det var dessutom en i vår klass som höll på att sabba för alla oss andra, inte kul... Men tillbaka till testet, det var iaf svårare än jag trodde :S *hjärnsläpp* jag trodde att jag kunde mer än jag gjorde.

Någon mer som gjorde testet idag??

Haha, idag var jag Julia tillbaka i skolan och då var vi jätteflumm xD alla bara stirrade på oss... ;D

Taktkänsla!!!
 
I don't wanna be a vaktmästare, shit han hörde det!

Det ska va sömsmån...!

Orvars korvar x)


Min fritidssysselsättning blev samma som igår, plugga, plugga, plugga.. Skilnaden från igår är att det jag ska kunna börjar sjunka in någorlunda nu, men cellandaning, druvsocker, fotsyntes och klorofyll är fortfarande lite svårt "/
Franskan sitter säremot som en smäck! Det är kul när man verkligen kan det..
Jag började lite på min bokrecension idag, det var svårare än jag trodde, men jag visade det som jag hade skrivit idag för mamma och hon tyckte det var jättebra, hon gav mej även lite goda råd...


Min choklad-pingvin August som jag fick av pappa när han hade varit i tyskland, tyvärr är han död.. *rapar* hehe... x)

Hejdå!

Måndag

Jaha, idag var det måndag igen, dryyygt. Jag hatar verkligen måndagar, dom är så... måndag.
Jaja, back to school igen, rätt kul att träffa alla igen.
Vi hade vikarie på NO:n och hon bara slängde ut en läxa till imon, vilket betyder dubbelt arbete till imon.

jag har inte tänkt på att det är prao veckor dom två fäljade veckorna, vilkte betyder att "HAN" försvinner i tre veckor (lov veckan efter) jag kommer sakna honom..

På lördag ska jag ha in fest! =D Vi kommer att flumma ihjäl oss, vi kommer va helt galna. Jag ska ha verldens bästa mat, världens bästa drink och världens bästa film ; Titanic (äntligen ska jag få se hela!!) risken finns bara att gålvet kommer att bli blött av alla tårar... Men ändå, är det en tjejfilm så är det en tjejfilm. Vi kommer iaf ha jättekul!

Jag tror att det är bestämt att vår lilla valp ska heta Bella, själv tycker jag att det är toppen, för då kommer jag bara att tänka på "Om jag kunde drömma" och Edward....toppen... (jag fattar att vissa tycker att det är drygt att jag snackar om edward hela tiden, men är man besatt så är man) jag har aif bestämt att Edward ska vara min skyddsängel (jag vet, skumt, men jag måste) Lite konstigt att ha en vampyr som skyddsängel x)
(okej, jag ska försöka snacka mindre om det, jag lovar!)



..I dont want to die,
I sometimes wish Id never been born at all..


..But Im just a poor boy and nobody loves me..


You sit there in your heartache
Waiting on some beautiful boy to
save you from your old ways
You play forgiveness
Watch it now ... here he comes!


He doesn't look a thing like Jesus
But he talks like a gentleman
Like you imagined when you were young


Can we climb this mountain
I don't know
Higher now than ever before
I know we can make it if we take it slow
Let's take it easy
Easy now, watch it go


We're burning down the highway skyline
On the back of a hurricane that started turning
When you were young
When you were young ...
 

Jag bara älskar den här låten, den e så...fin..

Nu ska jag dra!

Söndag

Idag så har det inte hänt så mkt, men cajsa väckte mig kl 9 typ, jag ville ju sova!! Men då var jag iaf vaken och då var jag ju tvungen att fortsätta läsa på boken, den var verkligen jättejättejättebra!!!!!!!! Imon i skolan ska jag låna tvåan.
Från efter lunch fram till kl två satt jag och pluggade dubbel franska läxa eftersom jag miassade förra veckans, och Gunnel låter en inte slippa undan så lätt, så det betyder att jag har uncefär 35 glosor nu -.-' Kan nästan spy på alla dom där onödiga orden... C'est combien?? Tout est en solde... Uh, jag hatar franska just nu!!

efter jag hade pluggat klart så kom cajsa, vi tittade på Sagan om ringen, vi var verkligen jätteflum x)

"Ginli. Ginli. GIMLI!!!!"

Legolas!!! Wooooo!!!

Frrrrrodo!

haha, kampen om jepson kudden!!

Den gode och den ondefule!!

Darwen!

men cajsa, det är ju hon! hon... TITANIC!!!


Cajsa och jag har skum humor... xD








Edward ser inte ut så egentligen... Han är mkt vackrare i verkligheten...

Besatt

Idag har jag städat hela dagen, började typ direkt när jag hade vaknat och slutade bara för någon timme sen... Då var det mkt att göra "/

Jag måste säga, att jag har blivit besatt. Jag blivit besatt av en bok, det är som en varelse (vampyr dåe (; ) har kommit och tagit över mig. Jag kan inte sluta tänka på  Edward och hans bronsfärgade vågiga hår, honungsgula ögon, bleka kalla porslinshy, perfekt formade bleka läppar och det nervkittlande sneda leendet. Jag blir helt...*djup suck* Allting som Bella upplever med Edward upplever jag också, varje gång det händer någonting och Bella rycker till eller får en spc känsla, det känner jag också. Jag vet inte om jag är galen eller om det går att bli så här besatt av en bok, men jag har blivit det iaf...
Någon som läst den??

Det jobbiga är att jag har läst att den ska bli film, och skådespelaren som spelar Edward är Robert Pattinson, han som spelade Cedric Diggory i Harry Potter och den flammande Bägren. men jag tycker inte alls att han passar som Edward, Edward är aldeles för perfekt för att en simpel skådespelare skulle kunna imitera honom..
Nej usch så jag svamlar, jag säger ju det, jag har blivit besatt!

Jag får sluta nu, jag inte börja svmla till det ännu mer "/

Hejdå!

Bok

Asså, nu håller jag på att läsa världens bästa bok som jag läser för en bokrecension som typ ska va klar om en månad, men som jag läser kommer den säkert vara klar nästa vecka ;P
Boken heter iaf  "Om jag kunde drömma" och är skriven av Stephenie Meyer och den är skiiiiiitbra!!! Jag vill bara läsa och läsa men jag vill att den aldrig någonsin tar slut....

OM JAG KUNDE DRÖMMA

av Stephenie Meyer

"Tre saker var jag absolut övertygad om. Den första var att Edward var vampyr. Den andra var att det fanns en del av honom - och jag visste inte hur stark den delen kunde vara - som törstade efter mitt blod. Och den tredje var att jag var villkorslöst och ohjälpligt förälskad i honom." BELLA SWAN



Isabella Swan flyttar till Forks, en liten regnig sovstad i Washington. Hon förväntar sig att hennes nya liv ska bli lika långtråkigt som staden själv. Men när hon träffar den gåtfulle och förföriske Edward Cullen tar hennes liv en oväntad och farlig vändning. Edward har länge lyckas hålla sin identitet som vampyr hemlig. Men nu går ingen säker, minst av allt Bella som är den person Edward håller mest av. Edward och Bellas förhållande balanserar på knivseggen mellan begär och livsfara. OM JAG KUNDE DRÖMMA är en intensivt sinnlig och utomordentligt spännade kärleksroman.





Det bästa är det finns två böcker till i serien, jaaaaa!!!
Ni som inte har läst den, läs den! NU!! Jag har iofs bara läst mindre än halva, men jag håller redan på att dö.

Look-alike

Miku och jag är lika samma person!!! ( Camilla belle!!)

morf!

Jag morffars!

MyHeritage: Celebrity Morph - Geneology software - Free genealogy




Kändisar

Här är mina kändis-look-alike!!



Nice va?? xD

Onsdag

För er som inte känner mig kommer en liten lista =] (lånad från marina på www.missanpassadx.blogg.se )

Favoritcafé: Systrarnas
Favorittidning: OKEJ och Hänt Extra
Bästa saken som hände i vintras:  Ingen aning typ... det var vinter xD
Favoritplagg i garderoben just nu: Ett par blåa jeans från Gina Tricot
Längd:  160 cm, jag är liten!!
Byter gärna garderob med: Skulle inte ha något emot att byta med Miku ;P
Vanligaste färgen på mina kläder: hmmm... Typ allt, har ingen spc..
I Vintras gick jag klädd i: Kläder
Men absolut inte i: bikini
Byxa eller kjol: byxa
Sminktips till allmänheten: ha lagom av allt, ta inte för mkt mascara eller kajal, det ser bara smutsigt ut då.
Senast utlästa bok: Sagan om Klanen Otori - På kudde av gräs Av Lian Hern
Mitt rum kan beskrivas som: Litet och stökigt, överbellamrat med saker
Mig själv med tre ord: Blyg, speciel och snäll (oftast)
Jag tränar: Innebandy
Jag ville bli när jag var liten: Ballerina och Marinbiolog x) (samtidigt)
Nu vill jag bli: uh, allt möjligt! Journalist, frisör...
Höger- eller vänsterhänt: Höger
Humör just nu: Trött
Är det nåt du absolut inte äter: Kroppkakor och blodpudding och bruna bönor (har mkt mer, men det blir för långt)
Kläder just nu: Tights och långt grönt linne
Vad sa du senast: Hejdå, ses ikväll 
Fisk eller badkruka: Fisk!!! jag är född som fisk!!
Hur många kuddar sover du med: 2
Spelar du nåt instrument: Kan ett parlåtar på gitarr, fast mina kompisar tycker att jag är skitbra (vilket jag inte är)
Morgon- eller nattmänniska: Natt, helt klart, fast jag älskar att sova :)
Sparare eller slösare: Både och, fast oftast slösare tror jag...nä, sparare... äh, whatever!
Bästa film: Har många, men Titanic äger
Har du några homosexuella vänner: nix
Tror du på mirakel: totally   
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: Jappjappjapp!!
Hur många barn vill du ha när du blir stor: Vet inte, allra allra minst ett iaf
Bio eller promenad: Både och
Är du kittlig: ja, överallt, cajsa har kommit på att jag är kittlig på ryggen och på avnsidan av händerna xD
Snarkar du? Nej, fast mamma säger att jag gnisslar tänder och pratar när jag sover =S
Stjärntecken? Lejon
Rädd för insekter? Jaa, typ alla utom nyckelpigor!
Äckligaste insekten: Spindlar, helt klart,, gräshoppar är inte heller at leka med
Största svaghet: Blyg, och börjar gråta lätt "/
Det här är jag bra på: Stötta mina vänner och vara rolig, säger ebba iaf..
Bästa bok? Ingen aning, men Över näktergalens golv är himla bäst!
Vad vill du jobba som? Har jag inte redan svarat på det??
Chips, morötter eller godis? Godis! lakrits helst
Pizza eller hamburgare? Älskar båda!
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? japp
Stökigt eller välstädat? (ditt rum) : Oftast sötigt
Gungar du på stolen? nej, brukar faktiskt inte göra det
Vilken hand håller du gaffeln i ? Höger, och alla säger att det är fel hand!
Gillar du att sjunga? Japp, helst till mp3:n, för då hör jag inte hur jag låter
Anser du att du är stark? fysiskt - typ inte   psykiskt - vet inte
Använder du knark? Ehh, NEJ!! och det tänker jag aldrig göra!
Kaffe, te eller inget? Te, ibland...
Har du en besatthet? jajamän!

RSS 2.0