^_^'

Jag måste berätta att jag har blivit lurad på sätt och vis... inte kul när hoppet har tänts...Jag frågade iaf mamma på lovet om hon kunde göra en sak för mej hon bara : javisst kan jag göra det :)
Och nu får jag inte det, kul -.-' jag får väl vänta med det.

Imon , ska vi gå på genrepet till melodifestivalen, det ska bli jätte-kul, för jag har ju varit på ett genrep förut :) Hoppas bara att det är några bra låtar med, annars blir det väl flopp, fast det kan ju inte bli värre än den första eller tredje deltävlingen iaf...

idag blev jag så himla glad för på KÄ-säcken lyckades jag bli klar med mitt Australien arbete OCH min bokrecension, så nu ligger jag iaf inte efter längre (: (anledningen till att jag låg efter var att jag inte han göra så mycket innan lovet och att min bok tog så j*vla lång tid att läsa ut)

Här är några videor som jag alltid blir glad av =D!



Hur har ni det??

//Ula

Linedans

Idag, på gympan hade vi linedans. Det var faktiskt jätte-kul! Jag hör fortfarande stegen i huvudet som vi upprepade hela tiden; Sida, bakom, sida, hitch, sida bakom sida hitch, fram hitch, fram hitch, bak bak bak, hitch,  gung gung bak bak fram bak fram, hitch och vänd
Men det är ju bra att det sitter för vi ska ha det på fredag oxå xD
image75

Haha, hade inget bättre att skriva om idag, men det kommer mer i veckan!

//Ula

Look waht I've found!

Idag när jag inte hade något bättre för mej (igen) så hittade jag dom här  filmerna som jag har blivit helt galen i

Asså, ärligt, ibland känner man sej såhär "I'm going slightly mad"


Ajm inn lööve...

Jag vill oxå passa på att säga att jag älskar The Ark!

*

Tråkigt

image72
Nice...

sorry....

Förlåt för att jag inte har skrivit på ett tag, men nu när det är lov har jag helt enkelt inte orkat skriva x) jaja , nu ska jag iaf skriva igen (:

Asså, har ni sett på Stockholm live ngn gång? Iaf, jag fastnade för det här klippet som jag hittade youtube:


asså, fatta va jag garvar när jag ser det XD

Sen när jag inte hade ngt bättre för mej så hittade jag några bilder på....*trumvirvel*

       Just det, bilder från "I want to brak free" videon, asså, gud va jag känner mej ägig nu *weey*

Jaja, ni får ha de så bra så ses vi!

Puss&Kram

//Ula


P.S. GRATTIS  MR. SALO PÅ FÖRDELSEDAGEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Estetiska profilen

Idag så skulle ju vi ha et litet "uppträde" med Estetiska profilen det var roligt, men jag fick ju inte sjunga, vilket var lite synd, för det såg så roligt ut....
Sen iaf när jag skulle göra en ansiktsmålning på min lillasyster, precis när jag höll på att måla så spydde hon rakt ut på golvet inne i Wactmeister (?), och alla bara tittade på på oss där vi stod.
Sen då kom min musiklärare Åsa fram och började hjälpa oss, men hon har ju oxå barn så det är ju inte så konstigt...
Alma var förstås inte sjuk utan var nog bara nervös och spänd, hon hade ju väntat så länge på att bli målad..
Men resten av dagen gick jätte-bra, jag blv bara så himla trött i fötterna av att stå hela tiden..
Sen fick jag ju se ett par snygga  killar oxå...

Det är lite roligt för jag har hittat en bild på alla snygga i min favvo-drag-musikvideo! (weey)
image65
Lööve...


En sak som e lite tråkig e att posterflaggan som jag köpte för en vecka sen inte har kommit än, men jag får väl hoppas att den kommer nu i veckan...

xoxo
Ula


Sjuk...

Usch, nu sitter man här och e sjuk. Det var ingen lunginflammation och ingen halsfluss. Bara en vanlig äcklig virus...
Jag får väl hoppas att jag är frisk tills imon, för då är det ju fest hos Julia. Sen på lördag ska vi ju in med Estetiska profilen  men eftersom jag inte va på genrepet igår så kommer jag förmodligen inte få  sjunga.
Men nu sitter jag iaf lite på www.youtube.com och tittar runt lite på olika filmer. Jag hittade bland annat de här:



The ark på Vega i höstas x')


Laleh - snö...
Intervju med the ark på hultsfred 2001

Venus outback - sodom is free (notera att det är lasses bror pelle som sjunger+att ola och jepson är statister)

Lööve...

Lööve igen...

Nu har jag inget mer att säga, tack för mej x')

//Ula

Blogglust

Usch, jag har sån himla blogglust idag, men jag har ingen aning om vad jag ska skriva...men jag kan ju börja med att lägga in den här videon,  som jag har blivit helt kär i<'3


 
                                                             Queen
                                                 
I Want to break free

Sen bara måste jag säga att No o So är de Tråkigaste ämnerna jag vet. Jag vill aldrig ha det mer...
Jag tror jag har fått lunginflammation eller något... Jag hostar och hostar hela tiden. Jag blir bara så himla trött på det, sen som pricken över I:et har jag börjat få ont i halsen nu oxå...
Sen som grädde på moset på det har jag lock i ena örat hela tiden .
Jaja, nu orkar jag inte skriva mer :-P

Puss&Kram

Ula

Fortsättning....

Keey, då ska jag fortsätta berätta om pyjamaspartyt...

Ok, då när vi hade ätit efterrätt så skulle vi ta undan bordet så vi kunde lägga ut madrasserna, jag hade redan börjat pumpa upp min eftersom att den tar så himla lång tid att pumpa upp, men iaf, när alla madrasserna var upp-pumpade så var det dags att bestämma vem som skulle sova var o.s.v, dett tog kanske tio minuter, men sen var alla nöjda. Sen skulle alla bädda, det var jäte-mysigt att bara vara där med alla andra tjejerna, efter en stunds prat bestämde vi oss för att vi skulle leka snurra flaskan, detta varade inte så länge utan gick snart över i en slags visk-lek, dett var jätte-roligt eftersom alla ord omvandlades i ebbas huvud, så "jag gillar festen" kunde bli "jag tycker inte om gurka" men det var roligt iaf.
Sen efter det så forsatte med att göra typ ingenting, efter en stund upptäckte vi att julia hade sommnat så sket i henne.
Sen började det att bli lite jobbigt för efter att vi hade kollat på filmen va jag as-trött så jag gick och la mej lite och då ville lollo, susse ebba och ebba hitta på nåt men det ville inte jag och cajsa och då började lolla säga amen gud va du e elak mot ebba nu och jag bara, vaddå elak jag e faktiskt trött jag gick upp klockan halv sju (och då var klockan lite över tolv) och lollo bara amen gud va du e grinig och jag bara, nä jag är inte grinig men det är ju självklart att om du håller på så så blir jag ju grinig. så då gav jag upp och somnade. På morgonen  så väckte ebba mej, sen dröjde det inte länge innan alla andra vaknade, när alla hade vaknat så började vi skicka runt skålen med godis och chips, vilket kanske inte var så bra att äta till frukost...

Sen började vi äta en riktig frukost, efter det så lekte vi kurragömma till alla skulle åka hem.

Det var pyjamaspartyt det... det var faktiskt roligt och nästa vecka är det enn normal fest hos julia,  (kolla  in henns blogg www.mzjp.blogg.se) det ska förstås bli roligt.

Jag vill oxå passa på att säga att jag (min mamma) vann auktionen på den posterflaggan som jag berättade om, den ska förmodligen komma någon gång i veckan.

Något annat roligt som har hänt?

Puss&Kram

Ula


Pyjamaspartyt

Nu tänkte jag skriva lite om festen igår, vilken kanske inte blev helt som jag hade tänkt mej, men ändå.

Först så åkte vi in till simhallen, vilket var lite jobbigt, för det var väldigt blåsigt ute, vi blåste nästan bort ;'''D
Precis när vi kom så kom så kom ebba och susse oxå, sen dröjde det lite innan Julia, lollo och den andra ebba kom.
Då när alla va samlade så gick vi n och bytte om, men såklart när det gäller mej så hade jag ju glömt en femma att betala skåpet med, som tur var fick jag låna en femma av Ebba.
Då gick vi ut och badade, det var faktiskt jätte-kul, vi flummade jätte-mycket och jag skrep på hjälp så många gånger att jag blev alldeles hes i halsen.

Efter en timme eller sådär så ville Susse och Lollo gå till caffeterian och handla lite, jag var rätt hungrig eftersom jag hade glömt att äta, igen....
Jag handlade det jag skulle ha, bl.a. en cola och en daim, mm! :'''D
Sen skulle självklart alla hålla tal för ebba oxå och precis när jag skulle hålla mitt tal så började ebba och skratta, vilket gjode att hon satte i halsen vilket gjorde att hon började hosta vilket ledde till att hon började kräkas. Mycket.
Jag tror att hon kräktes i ca 1 min innan hon slutade och sa efter att cajsa hade frågat hur hon mådde: "Hämta papper för helvete".
Hon var ju förstås inte sjuk, men man mår ju inte så bra efter att man har kräkts. Det skulle ta för lång tid att berätta allt som hände, men ebba återhämtade sej och vi åkte hem till ebba.

Hon blev gla dför presenten jag hade köpt till henne, vilket var självklart eftersom jag hade köpt världens bästa present till henne, en stift-penna med färgade stift. Hon fick lite smink av julia vilket fick mej att tänka på ebba i smink, hon är nämligen adopterad från ryssland och är väldigt liten och klär sej inte direkt som en tjej.

Till mat blev det en väldigt spc pasta, jag ska inte säga var det var, men en ledtråd: killar. till pastan fick vi köttfärssås, det var jätte-gott.

Gisse är ju så rolig oxå, hon sa åt oss at komma ut i köket och fixa efterrätten, så 6 st tjejer härjade runt i ett kök och försökte göra en hyfsad maräng-sviss, det var iaf jätte-roligt!

Fortsättning följer...

RSS 2.0