Bilder

    

Här är lite fina bilder jag har tagit med min kamera... (:

The Ark - Deliver us from Free Will
Within Temptation - Memories
An Cafe - Orange Dream
Venus Outback - Vaseline Teen Enterprise

MerryMaking



Ärligt talat, jag älskar den här låten, den känns så himla lycklig!
Jag funderar allvarligt på att härma Bou's tofsar...dom e så coola! 8)

Livet

Ibland på kvällen går jag ut på vår altan och ställer mej och tänker.
Tankarna brukar vandra till livet. man tittar upp på himlen och bara tänker att det är samma himmel överallt... Samma jord, det är sällan man tänker på att så många människor delar på så lite..

tex tänkte jag på vilka som föds just nu? Vilka dör nu? Vilkas liv förändras och kommer aldrig bli detsamma.. Det är konstigt hur allt kan vara så långt bort så att man inte kan se det och ändå så nära så att man nästan kan ta på det.

Ungefär så här brukar mina otroligt djupa tankebanor se ut ( xD) .... Någon som tänker likadant??



Coldplay - Clocks

An cafe - Merrymaking

...

Tråkigt. Regnigt. Ingenting.


Halsfluss ):

Jag har haft ont i halsen sen i typ söndags nu, jobbigt eller vad :S
Idag, åkte vi i alla fall till doktorn, det visade sig att jag hade halsfluss, jippi-.-'
Det är så störigt, asså, jag får typ halsfluss minst två gångerom året... Nu är det i alla fall rejäl pencillin-kur som gäller...
Jag smittar fortfarande, så håll er borta xD
Jag kan i alla fall gå på lövmarknaden imon, det ska bli såå kul, det är nästan roligare än att fylla år.
Jag hade tänkt köpa lite godis, nötter, band-tröjor (an cafe kanske... (-; ), armband och massor med andra små roliga saker...
Löv markanden är ju så stor oxå, så det tar en nästan hela dagen att bara ta sig igenom allting, men det är det som är roligt, man hittar alltid något nytt.
Så idag har jag inte gjort så mycket, slappat, bråkat med Mp3:en och det där vanliga ni vet  o ( ^ - ^ ) o

Ses snart!

 Nyappy!

Nyappy! o ( ^ - ^ ) o

Jag är en periodmänniska när det gäller musik, alla som känner mig vet det. Och veckans, månadens eller tidens period i fråga om musik har blivit: *Trumvirvel* An Cafe ( Nyappy, Nyappy)
Jag vet inte varför, jag läste om dom i en okejtidning och dom liksom fångade mitt intresse med sin unika stil (jag älskar band som har sin egen stil och inte bara följer strömmen, i och för sej, så är det ju populärt inom visual-kei stilen och J-rocken att vara unika...) .
Sen letade jag i alla fall upp dom på youtube (fantastiskt bra sida för dom som inte har märkt det xD) och lyssnade på några låtar. Jag + An cafe = Match! Jag gillade verkligen musiken, det är liksom, rock & pop blandat i en virvel av färger och musik.
Som ni kanske har märkt är dom från Japan, vilket jag inte ser som något problem jag behöver inte förstå texten för att ta till mej den, det gör bara musiken mycket bättre.Förresten säger själva atmosfären allt man behöver veta.
okeey, så bara kör erat eget race i en fantastiskt cool bil, Miku och resten av medlemmarna!

( Detta betyder självklart inte att jag kommer sluta att gilla The Ark, Queen eller något annat av alla band jag gillar, jag gör bara plats för ett nytt... ;-) )

An café

är det någon som har hört dom? jag tycker faktiskt at dom e bra (; jag fastnade för den här låten:

Klassens dag =)

Igår hade vi klassens dag, det var jätte-kul (: först cyklade vi i typ en timme, det var rätt drygt, men ändå rätt roligt.
men det drygaste var att det blåste och regnade jätte-mycket både på dit- och hemvägen -.-'
Men när vi väl var där hade vi jätte-kul. Det var några som badade fast att det bara var 16,5 grader i vattnet...jag är ingen badkrurka men det var för kallt även för mig.
Det mysigaste var när det började regna lite och alla sprang och satte sig under ett tak och började äta sin lunch, vi hade skit-kul när vi satt där...
men usch vad jag var trött när jag kom hem, jag hade jätteont i rumpan och i armarna...

" Men ebba, du e nordisk, jag e europeisk och susse e exotisk" xD

Cajsa: " men du kan ju springa!" Nä, det är bara en illusion!"

Imon slutar vi. shit.  Jag kan knappt fatta att det har gått så fort, det känns som att det var igår vi gick in igenom dom läskiga dörrarna til 6-9...  Men det har ju gått bra ändå. Jag kommner sakna alla jättemycket under sommaren, asså, vissa träffar man ju bara i skolan.... Men det ska ju bli skönt me sommarlov!

GLAD SOMMAR!

Valpar!

Nu har sally fått valpar =D Inatt & imorse kom dom, det var en lång natt. Men sally var och är jätte-duktig med sina valpar,och jag har blivit utsedd till förste valpskötare, jag känner mej stolt ^_^
Det blev 5 st, tre tikar och två hanar, dom heter:

 * Zeus
 * Dionysos
 * Hera
 * Artemis
 * Afrodite

  

Om ni vill veta mer eller se mer bilder på denna kullen, men även den förra kan ni gå in på : www.yllas.se


RSS 2.0