vilken j*vla värld

Igår satt jag och tittade på nyhterna och det handlade om att djur misshandlades när dom skulle transporteras och dom visade ett par hjärtskärande bilder, det handalde om kriget i irak, protesterna i burma, och tå tänkte jag; va fan ä de för jävla värld vi lever i egentligen?!
Tidigare på dagen hade jag läst det dummaste citatet någonsin, det var av mariah carrey, hon sa:när jag ser de svältande barnen i afrika börjar jag nästan gråta, jag menar, jag skulle oxå vilja vara så där smal, men usch alla flugorna...
Det är det dummaste citat jag NÅGONSIN har hört!!!!!!!!!!!! Det borde vara straffbart att säga sånt!

tillbaka till dom där hemska bilderna på korna, asså, om folk kunde stoppa allt djurplågeri genom att bli vegetarianer skulle jag mer än gärna vilja bli vegetarian, asså, jag överväger faktiskt att bli det, om djur behandlas så illa innan dom ska dö....ja, asså det är hemskt!

Tänk på detta, vi KAN förbättra världen, det gäller bara att ha mod att våga

länkar

image10image12

Här två länkar till sidor (:

sjuk

Jaha, då sitter man här och é sjuk... en riktig dunderförkylning jag har åkt på....
Men jag får iaf trösta mig med musiken, och budksapet för idag är : "Thank you for the music" spc tack till the ark för deras underbara musik.
Men nu sitter jag iaf här och väntar på att posten ska komma, väntar nämligen på; OKEJ, två singlar och svaret på ett fanbrev jag har skickat, hoppas det kommer snart...

Och nu råkar det vara så at jag längtar så himla mkt till Jul, det är så mysigt, och för mig blir det min första the ark-jul ;D

Puss&Kram till alla!

image9< - - - - - - LOOOOOVE<333


Mitt The Ark År

Eftersom att jag är ett rätt nytt the ark-fan har jag tänkt skriva om mitt the ark år, upplevelser etc.

11/3-07: (dagen efter the ark van finalen i globen) Allting började, jag började söka på youube och jag såg på "Dagen Efter" sen dess är jag fast!

Någon gång senare i mars: Jag får reda på att the ark ska spela i karlshamn (5 mil ifrån där jag bor) och köper biljetter direkt!

Någon gång ännu senare i mars: Jag beställer den signerade verisionen av "Prayer for the weekend"

11/4-07: "Prayer for the weekend" dimper ner i brevlådan!:D

Nåfon gång i april: Tjatar ihjäl mina föräldrar tills dom går med på att vi ska leta igenom hela stan efter "Inlust we trust"

Senare Samma dag: Hittar "In lust we trust" blir skit glad!

Nån vecka senare: får med min kompis i "The Ark Träsket"

12 maj: är inne i stan, hittar en the ark tröja, köper den
senare på kvällen tittar jag på ESC, tittar....ESC är slut, är sur för att dom inte vann, gråter för att dom är så bra

någon gång i Maj: Är på centersyd i Lödde och upptäckte att det fans skivlagret där (det finns nämligen inte en ändå skivaffär i hela blekinge)letar upp "we are the ark", köper den

(under hela den här tiden klipper jag ut alla bilder jag kan hitta och sätter upp på väggarna, chattar med andra fans och sparar alla bilder jag kan hitta )

En annan gång i maj: är med i melodifestivalen i skolan med "father of a son" får mkt beröm men vinner inte :(

nån gång i juni: är på en marknad och köper en annan tröja med the ark på

18-19 Juli: Dagen med stort D, min första konsert, kunde inte sova på hela natten. jag och min kompis (som oxå skulle med) köpte 6 paket dextrosol och en 1 ½ liters flaska cola, dricker upp colan och käkar dextro hela dan, sen åker vi iväg och i  bilen lyssnar vi på "PFTW" och sjunger oss  hesa innan konserten har börjat, är framme på troget och får jätte-bra platser längst fram. väntar på att the ark ska börja spela

halv tolv 18 juli: dom börjar  äntligen spela, kan inte fatta att det är sant!

image4
image5
image6

konserten slut 19 juli: tvingas inse att konserten faktiskt är slut....:(

9 augusti : fyller år och får dom två sista skivorna i samlingen
image7

10 augusti: vi ska åka på semester och vi körde en svänger in i rottne!
image8

igår: jag och några kompisar åkte till växjö, och på vägen såg jag en skylt där det stog "Uråsa" alltså stället där martin växte upp

och det var mitt the ark år hitils, hoppas att jag kan lägga till fler saker i listan!


Min blogg

Jaha, då var detta min egna blogg(: Här kommer jag att skriva saker som rör mig och framförallt the ark ( L )
Om ni undrar om min URL så stor för er som inte vet, PFTW=Prayer for the weekend, alltså en av the arks skivor och bästa låtar.
Jag ska försöka uppdatera bloggen så ofta jag kan, jag kommer oxå att lägga upp bilder från konserter m.m

Jag tänkte börja min blogg genom att skriva lite "Senaste nytt", och det är *trumvirvel*......att jepson (gittarist i the ark) ska bli pappa i november! så jag vill passa på att gratulera Jepson, Cornelia och den blivande lilla mini arkisen! På grund av detta har jepson avstått från europaurnén nu i höst, inhoppare är då Oskar.

Det var allt för mig den här gången, hejdå, och ha'de bra!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0