Sry

Sumimasen (japanska xD! Jag kan! det betyder förlåt) att jag inte har bloggat på ett tag, dels för att jag har haft så sjukt mkt att göra och tänka på, dels för att jag är så lat så jag har inte orkat. Ska iaf berätta lite om vad som har hänt. I veckan är det inte mkt som har hänt, läxor och sånt bara. Men i fredags då så hade Cajsa fest, det var verkligen skitkul! Typ roligaste festen iår. Först gick vi ner till pizzerian och där så flummade vi oss och hade jättekul xD

Akta afrikanen!

Och när vi gick hem till cajsa igen så gick vi alla åtta
 och höll armkrok och lekte jättecoola och sjöng jättehögt:
Jag ser det snöar, jag ser det snöar det var nog Anders som gick förbi! (läraren Anders mjällar jättemycket xD)
Och hemma hos Cajsa igen så gick vi pinsamhetstipsrundan, vi fick veta saker som ingen annan visste... Och när vi åt efterätt så ringde Julia sin kompis David som var på dreamhack och spelade CS, det var jättekul, och Ebba blev glad att han kände igen henne. Och David är jättelik Johan Palm. Sen så satt vi lite i soffan och snackade lite resten av tiden och susse var helt galen:

Allihopa, allihopa, allihopa, allihopa, allihopa, allihopa, allihopa....

Skynda dig nu Julia, mumintrollen börjar om tio minuter!

Jag tror nog att jag aldrig har haft så roligt...


Jag sov jättelänge på lördagen, typ till 10, och då hade jag sovit i 11 timmar...jag var trött... Jag skulle egentligen städa, men det orkar jag inte, så mitt rum är fortfarande en röra... Sen vid 4 så åkte vi in till stan för vi skulle på middag hos Almas farmor och farfar. Då fick jag träffa mina söta kusiner <'3 Och det blev rätt sent då också så jag sov till 10 idag med.. Och jag skulle egentligen städat iad OXÅ men jag orkade verkligen inte.. Och efter lunchen så åkte vi in till stan för att gå på julskyltningen och det var rätt trevligt och det var jättemånga som sa när vi gick förbi: Åhh, titta vilken gulligt hund! För vi hade Bella med oss.
Och nu är jag hemma och gör ingenting... Måste göra matteläxan också..

SAKER ATT GÖRA:

- Göra matteläxan
- köpa julklappar
- hitta kläder till estetiska profilen
- städa mitt rum
- göra engelskaläxan
- Se på "harry potter och den flammande bägaren" (och jag vet inte varför jag måste göra det nu oxå..)
- prata med Soffe
- göra franskaläxan
- städa mitt rum
- städa mitt rum
- städa mitt rum o.s.v.

Här e lite blandade bilder:

En del av mina fina vägg


Mina kläder en dag


Jag innan festen i fredags (jag vet, fjortismin)


Cajsa


Linnéa


Lollo


Julia


Ebba


Soffe


Susse

Nu ska jag dra, ses!


Naww

Titta vad gulligt, Harry Potter och Ola Salo gillar varandra... <'3 xD


xD

- Någonting med lång hals!!

- En Zebra!!

(mina kompisar är galna)

Måndag

Måndag. Känn på den. Måndag. Upp tidigt efter en hel helg med sovmorgon och sena kvällar. Fick iaf pallra mig upp efter att min otroligt irriterande klockradio hade väckt mig mitt i en dröm (mitt i en bra dröm dessutom). Sen började den där omöjliga uppgiften att välja kläder. Eftersom mina absoluta favorit-jeans har gått sönder (det är inget sådär snyggt hål på knäet, utan ett hål mitt emellan benen oxå! Och fråga mig inte hur det har gått till!) och är helt oanvändbara så måste jag ju välja några andra ur min lilla jeans-samling. Den här dan börjar inte bra. Idag fick det bli mina röda jeans, ett vitt linne och min Estetiska Profilen-hood. Ovanpå allt annat kände jag mig en liten aning febrig och jag börjar känna den där stickande kliande känslan i halsen vilket oftast betyder att det är halsfluss på väg, kul!
Och inte blev det bättre när jag kom till skolan heller. Idag har typ alla varit irriterade och lite sådär småsura på varandra, jag med. Och då så började vår lärare att irritera sig på oss så han bestämde sig för att lägga ner rollspelet vi har på SO:n som jag tyckte var jättekul, sjyst Hans, verkligen! (den här dan är verkligen inte bra, och jag fortsätter känna mig febrig)
Idag så skulle vi på teater i gympasalen och då fick vi gå en kvart tidigare från franskan. Det var egentligen inte nån teater, mer som en slags musik och akrobatik show. Men alla var jätteduktiga och roliga och sådär. Efter det så hade vi svenska och då så sa Marie (läraren) om showen hade varit rolig och då så sa Julia:

Julia: Ja, den var jättebra!
Marie: Varför var den så bra?
Julia: För att gitarristen var så duktig!
Jag och Linnéa samtidigt: Julia! Duktig?! Du tyckte han var snygg!
Julia: Okej då, men har var väldigt duktig!

Linnéa och jag fortsatte att va helt flum hela dagen och i matsalen så började Linnéa säga massa elaka grejer om en lärare som typ ingen gillar, men jag var ju med på det men ändå och vi skrattade så högt att  hela matsalen tittade på oss. Och när vi skulle gå upp igen så gjorde vi den fantastiska upptäckten, det snöade. Och vi sa det till Cajsa och hon bara Nä! och vi bara Jo! Och sen så såg hon att det faktiskt var så, så hon bara: Kolla, ett snöflinga!

Sen hade vi NO och alla bara fortsatte att hacka på varandra och sådär, så det fortsatte inte bra. Sen var det idrott och jag skulle inte va med för jag mådde inte så bra då, men dom andra fick ha konditionsträning och jag fick sitta där och se dom lida! Moahahaha!
Sen när det var slut så fick jag gå hem i den förfärliga kylan, usch! Jag gillar vinter men jag gillar inte att det är kallt.
Imon kommer nog mitt kontantkort till min gamla mobil (jag ska ha den istället). Min mamma har varit snäll och beställt ett åt mig =D snälla mamma <´3
Jag har bestämt vad jag ska ha på mig på Cajsas fest iaf, för en gångs skull så ska jag ha klänning på mig, ni vet den gröna som jag hade på skolavslutningen? den ska jag ha iaf.

Nu ska jag dra, ses!

Skrivtorka

Sry att jag inte har uppdaterat på ett tag, men jag har inte haft något att skriva om lix...
Idag steg jag iaf upp tidigt, redan vid 9! Men det var för att vi skulle in till stan och fixa lite grejer.. Jag har fixat present till Cajsa nu iaf, känns skönt att ha det gjort. Sen gick jag och mamma in i lite andra affärer och när vi kom till Bokia så såg jag den fjärde Twilight-boken på engelska, jag blev helt gaaaahh! Jag såg även den första boken i en utökad upplaga där Edward berättar om första mötet med Bella, vill ha! Jag har även efter många om och men bestämt mig för att jag inte vill se Twilight på bio. Den har ju inte fått så bra betyg, och om jag ser den så är jag rädd att den kommer sabba illusionen jag har fått av boken, så nej, jag vill inte se den. Då kanske jag förljer med Cajsa på HSM3 istället.. för det var verkligen längesen jag var på bio..

Och när vi kom hem så skulle mamma börja julpynta.. Ja, hon är lite smått galen i julen.. Men hon blev inte klar så hon kommer säkert fortsätta imon..
Jaa, annars så har det inte hänt så mycket, biljetterna till konserten släpptes i måndags och Cajsa fyller år på onsdag och vi hade matteprov i fredags och lite sånna grejer...

ooh, juste, jag har blivit intresserad av klassisk musik! Det låter säkert jättenördigt, men vi lyssnade lite på klassisk musik från olika epoker på musiken i fredags. Jag gillade musik från renässansen, barocken, klassicismen och romantiken, spc kyrkmusik från renässansen och musik från klassicismen och romantiken. Vi fick lyssna på bl.a. Mozarts dödssymfoni, den var så himla vacker och pampig! Gillar även Edvard Griegs "I bergakungens sal". Den e så himla mystisk och när musiken börjar trappas upp så kände jag hur jag blev jätterädd och stressad, men jag gillar den skarpt ändå. Beethovens 5:e symfoni och Für Elise är också fina..
Nån mer som gillar klassisk musik??

Btw så måste jag åka till Japan NU!!!!

NYHET!!

Jag har precis fått reda på att An Cafe's nyaste song "My heart leaps for C" handlar om fansen! För "C" står för Cafekko och det betyder fans! låten är en kärleksförklaring till alla fans! jag blir så rörd... (L) <'3


Onsdag

Har egentligen inget att skriva om idag... Fick högsta betyg på min bokrecension =D men det var ju väntat, hehe xD Håller på och läser om hela serien "Sagan om Klanen Otori", väldigt bra btw.. (fast jag läser den bara i väntan på den fjärde twilight boken xD) (men guud vilket intressant inlägg!)


Venedig var så härligt... Jag vill tillbaka dit...

Tisdag

Jag drömde en mardröm inatt oxå. Varför har jag börjat drömma sånna grejer nu?? Iaf jag drömde att jag åkte till min pappa, men han såg inte ut som han gör egentligen och jag hade massor med stora vuxna syskon (och alla var jättesnygga, tror jag har fantiserat om Twilight nu igen) och en styvmamma som jag aldrig träffat innan. Jag åkte iaf dit, till en liten lägenhet jag aldrig varit i. Och helt plötsligt så visade det sig att alla var vampyrer (definitivt Twilight) och dom försökte döda mig. Då "lekte" vi nån slags katt & råtta lek i lägenheten. Jag kommer ihåg att min äldste bror försökte sticka ett spjut genom mig och sen började alla jaga mej för att dricka mitt blod. Men sen blev jag jättebra kompisar med alla och dom slutade försöka döda mig. Sen kom min mamma och vi gick upp på taket och vi åkte helikopter därifrån.
Asså, varför drömmer jag så sjuka drömmar hela tiden??

Jaja, jag gick iaf till skolan sen och jag klarade verb-förhöret i engelska, yeey (: Sen hade vi NO och vi fortsatte jobba med pappers grejen.. Rätt kul, och jag och Cajsa hamnade i samma grupp, ja!
Sen fortsatte det med matte, slöjd och bild. På bilden skulle vi börja med ansikten, krångligt... vi skulle måla av varandra och jag fick måla av Susse.

Annars har det inte hänt så mkt... Förutom att solen typ inte gått upp på hela dagen. Och Cajsa och Jag lekte musikal i matsalen.. Ebba.F frågade om hennes kläder var snygga och vi bara sjöng: NO! NO! NO!  åh, vi e så flummiga ibland..
Och jag måste köa present till Cajsa oxå, vad ska jag köpa??

Jaja, ska dra nu, Nyappy!


Måndag

Inatt drömde jag en mardröm om skolfotot. Det var såhär att katalogen hade kommit då och när jag tittade på den så upptäckte jag med fasa att julia stod och skymde mej så att jag inte syntes.. *ryser* Dessutom var Mackan helt deprimeread och Jeppe var helt emo "/
Iaf vaknade och upptäckte att det inte var så.
Men min mardrömm besannades nästan för katalogen kom faktiskt idag. Och jag ser för j*vlig ut rent ut sagt. Alla andra ser bra ut men jag ser helt sjuk ut.. *dödödödödö*
Ooh, just de, Gunnel (franska) blev arg på mej och Cajsa idag bara för att vi flummade, men vi hade skitkul x) Och på SO:n så jobbar vi med lagen och sånt här och då ska vi göra ett rollspel hur det kan gå till i en rättegång. Och jag ska vara åklagare och Cajsa ska vara försvarare, haha, FIGHT! På svenskan så var det dags för genrep inför på torsdag (vi ska läsa upp våra noveller för barnen i F-2). Iaf, så skulle vi läsa upp dom för klassen idag för första gången och när det var min tur så började jag läsa och läsa och läsa och läsa.. Och under hela tiden så satt hela klassen och var knäpptyst .(dom hade pratat lite när dom andra berättade) Och efteråt så applåderade alla. Jag blev riktigt förvånad. Och alla sa att den var skitbra och att jag skulle bli författare, blir så glad när man får höra sånna saker (:

Till råga på allt som hände förra veckan så har min Mp3 gått sönder. Och allt är mitt fel, både det med mobilen och
Mp3:n. Bara för att jag är så klumpig och obetänksam..

Nästa vecka är det fest hos Cajsa, så sjukt kul! Vi ska gå och äta på Pizzeria *flummflummflumm* och sen ska hem till Cajsa och ha "pinsamhetstiprunda". Det går till så här att alla ska säga en pinsamhet som bara Cajsa vet om och skriver ner. Sen sätter hon upp en tipsrunda och så ska alla få gissa på vem som har gjort vilken pinsamhet, vi kommer ha så kul!


Så här känner jag mej..


Jag måste oxå träna.


hejdå

Bou

VARNING! Ni som är trötta på att läsa om An Cafe kan sluta läsa nu.


Fakta om den f.d. bandmedlemmen Bou

Guitar: 坊 (Bou)
Real name: Kazuhiro Saitou
Birthday: September 16, 1983
Blood type: O
Birthplace: Tokyo
Height: 5'1"-5'2" (156-157 cm)
Weight: 99-104 lbs. (45-47 kg)
Shoe size: 9-10 (24-24.5 cm)
Family: Dad, Mom, Older sister

Det var på initiativ av Bou som An Cafe bildades. Bou, Miku och Kanon hade träffats genom en internet-sajt och eftersom att dom alla lyssnade på samma musik ville Bou att dom skulle bilda ett band. Dom kallade sig först för Antique Cafe men ändrade det sedan till An Cafe. Bou var en väldigt viktig del av bandet och kanske även den mest gillade. Men i april 2007 så kunngjorde Bou att han tänkte lämna bandet och den 30 april spelade Bou för sista gången i An Cafe. Det går många rykten om varför han lämnade bandet t.ex. att hans föräldrar var väldigt sjuka och att han skulle ta hand om dom, han ville ha tid att bilda familj eller det mest fånigaste, att han hade tröttnat på att klä ut sig till tjej, men den här bilden visar att det inte var så:

Men egentligen tror jag inte att det är ngn som riktigt vet varför han valde att lämna bandet.
Men Bou's avhopp (ja, han är en kille) har även medfört vissa problem, t.ex. att vissa fans har haft svårt att acceptera det "nya" An Cafe och kanske det mest allvarligaste: Kanon har öppet sagt att han inte gillar varken Yuuki eller Takuya och även han har haft väldigt svårt att acceptera att Bou har slutat eftersom att dom två stod varandra väldigt nära.

Egao de arigato   sayonara   genki de itene to 
Jag säger tack med ett leende   adjö   ta hand om dig





Jag klarade det igen!


Test your An Cafe lyric knowledge!

Jag klarade det!


Test your An Cafe knowledge!

Söndag

Idag steg jag faktiskt upp ovanligt tidigt, vid 8 :P Jag brukar aldrig gå upp så tidigt... Jaja, nån gång ska väl vara den första..
Igår så tittade jag på Titanic, jag älskar den filmen, den e så bra... Och jag gärt ingenting alls faktiskt, det e nog bara första gången man gör det..

Idag, iaf, så har vi bakat lussebullar! Det luktade jul i hela huset, så gott...


Vi var också på Cheapy och tittade på lite golv till mitt rum, det blir nog ek, det e snyggast (:
Imon släpps biljtterna till konserten, jag måste, måste, måste gå! Jag kan till och med betala biljtten själv, fast då är det några som blir utan julklappar... Men jag måste gå iaf, det skulle betyda så mkt..

(det här blev ett väldigt onödigt inlägg)

Hejdå!

En sista önskan


Hjälp! Jag har fått blåtunga! Alla som har fått det har dött, det betyder att jag bara har ett par månader kvar att leva. Och min allra sista önskan är att få se An Cafe i Stockhom den 19 mars. Biljetterna släpps i övermorn och dom kommer förmodligen att ta slut på två röda sekunder, det är brottom! (biljtterna släpps på www.skrikhult.se)


Idag har jag bara städat. Det var faktiskt så illa att man inte såg golvet... Men jag har ändå inte städat på väldigt länge...
Jag tog iaf en paus när jag städade och tog lite bilder med min kamera, eftersom jag fortfarande inte fått tillbaka min mobil...


Shady lady...


Skivan jag lyssnade på


Hubba Bubba!


Blåtunga som sagt..


Queen special


Min fina röda papperskorg


Jag har nu två AnCafePosters!


Tuggummi!

See you later aligator!

Fortsättning

Sitter här och tittar på Idol, Kevin är ju bara bäst, han måste komma tvåa, för det har ju aldrig gått bra för vinnarna så han måste komma tvåa..

Nu har jag tid att fortsätta berätta om varför jag dog idag.. Vi hade precis haft musik och vi hade kanske bara några minuters rast till NO:n började så jag var tvungen att skynda mig. Jag hade iaf hämtat mina grejer och stod och väntade på Cajsa, men jag tyckte att hon var sölig så jag gick utan henne. Jag skulle precis gå ut från sexornas klassrum (det klassrummet ligger mitt i smeten och vårt klassrum ligger typ längst bort) och då krockade jag med "Hans" kompis som jag berättade om igår och såklart så tappade jag alla mina böcker (precis som på film). Och han böjde sig ner och frågade hur det gick och började hjälpa till och plocka upp alla mina grejer (precis som på film igen) men det var inte det som jag tyckte va pinsamt..
När jag hade lyckats få upp mina grejer från golvet så skulle jag göra ett nytt försök att komma ut genom dörren. Och vem krockade jag inte med då? Jo, såklart, "han". (Nej, mamma, jag tänker INTE säga vad han heter) Det ända jag kunde få fram var j*vlar. Och sen skrattade "han".. Jag vet inte om det var om det var åt mig eller nåt annat, men pinsamt var det iaf...

Btw så har den här veckan varit typ värsta skitveckan. I måndags så blev min mobil stulen då, I ondags så smakade jag den där äckliga drickan, I onsdags kväll välte jag ner en blomma så hela golvet täcktes med jord så jag var tvungen att städa, I torsdags morse spillde jag ut hela mitt mjölkglas så jag blev nästan försenad, Och så det som hände i går och det som hände idag. Dessutom  verkar det som att hela bollsläktet har bestämt sig för att hata mig. Idag fick jag tre bollar på mig, en rakt i fejset, en i huvudet och en som nästan bröt mitt finger. Vad har jag gjort för att förtjäna detta?? Hoppas att nästa vecka blir bättre..

Pratade precis med en kompis som också älskar An Cafe, och hon kunde inte gå på Konserten.. Hoppas att jag kan det, annars blir jag deprimerad typ..
Idag fick jag postern av Snälla Ebba <'3 och nu sitter den på min vägg (:

Sayonara!

Jag dog idag igen

Jag dog idag igen, och det igår var ingenting jämfört med det här... Berättar mer imon.

Idiot

Running Fast
Warned by the necklace bouncing at my chest
Days of happiness when life was like a sweet fruit
Hardly aware of my heel hanging out of my shoe
Crazy in love with her (him) , I lost sight of all else

/ One way Love


Jag dog idag om det är någon som bryr sig. Det var så här att vi hade Ica-Kasse (KÄ) och då så satt Jag, Linnéa och Kajsa från 8:an vid ett bord. Då så kom Hans in och skulle ge oss en matteuppgift. Då så kom "han" och hans kompis in och skulle typ fråga Hans om ngt. Och Kajsa och Linnéa kände typ dom (Kajsa och "han" går i samma klass) så Linnéa började typ kompis-slå honom. (ja, jag tänker fortsätta säga "Han") Och vad gjorde jag? Jo, jag bara satt där och rodnade och skrattade lite nervöst. Jag ville bara sjunka ner genom ett hål i jorden.. Jag vill inte vara så blyg som jag bara blir ibland, jag vill va som jag är när jag är med mina kompisar, Inte som en mussla som bara sluter sig.. Resten av lektionen sa jag typ ingenting. Jag är sån idiot ibland.

Förutom att jag dog så har inget annat hänt. Skolkatalogerna ska typ komma på måndag eller tisdag, LÄNGTAR! Hoppas att jag blir bra.. Jo, just det, vi hade världens sjukaste vikarie. Eller inte sjuk, men konstig. Hon var typ 70 år och pratade som min farmor. Asså, hon kunde franska men hon bröt skitmkt på svenska, så för att hon inte skulle se att vi skrattade när hon läste upp glosorna så höll vi upp böckerna framför ansiktet. Sen när hon skulle klappa Matte och Jeppe på huvudet av någon anledning så kände dom att det var helt kladdig.. "/ Jag vill att  Gunnel ska komma tillbaka, hon har typ fått ryggskott eller nåt..  Jag har fortfarande inte hört ngt om min mobil, jag vill bara ha tillbaka den. För jag drömde faktiskt att jag fick tillbaka den inatt. Jag kom hem från skolan typ och så gick jag in på mitt rum och den låg där den alltid brukar ligga.. Blev så lässen när jag upptäckte att den fortfarande var borta..



Hejdå

Uppträda

Idag så skulle estetiska profilen har uppvisning på torget. Det var ett par låtar, en dans och ett spökhus. Jag, Julia, Julia, Felicia och Linn skulle sjunga Dear Mr. President med Pink. Det gick faktiskt rätt bra, fast himla svårt med alla stämmor..
Efter att alla hade sjungit och sådär så gick jag och några till in i spökhuset. Jag blev typ skiträtt och skrek hela tiden.. Sen fick man smaka dricka där inne i spökhuset. Det var f*n den äckligaste dricka jag någonsin smakat, det smakade ruttet! Sen fick jag reda på att det var vatten, salt och karamellfärg. Det var så äckligt att jag nästan spydde, och Julia gjorde faktiskt det. Spydde alltså. Äckligt *ryser*. Vi ska nog sjunga vår låt när profilen ska in till wachmeister i december. Fast vi ska finslipa den lite då..
Idag så blev jag äntligen klar med min novell i svenskan, Himla skönt, för jag har varit jättesressad.. När jag kom hem så han jag faktiskt renskriva den på datorn oxå. Oxå har vi oregelbundna verb tills på fredag och så ska vi skriva en uppsats i musik om en viss tidsepok (jag ska skriva om Impressionism och Expressonism) som ska va klar till nästa fredag. Fast jag har inte ens börjat med min än.. Får ta tag i det i helgen..
Jag har fortfarande inte fått tillbaka min mobil.. *snyft* Jag vill ha tillbaka den!! NU!!! Någon som vil hjälpa mig och leta upp den?? Jag känner mig handikappad utan den. Jag kan inte vakna till den låt jag vill, jag kan inte ta en massa kort (det är därför jag inte har lagt upp bilder på ett tag) och jag kan inte skriva ner saker jag behöver komma ihåg. Dumma bajsbarn som tog den..
Jag har pratat med mamma om konserten med An Cafe och hon lovade att hon skulle tänka på det.. Tänk om??

Nu ska jag dra, ses!

Tisdag

Idag är det tisdag. (hittade inget bättre att skriva xD) Iaf, vi började direkt på morgonen med engelskaförhör, asså, orka ha engelskaförhör direkt på morgonen, satt och gäspade hela tiden. Sen jobbade vi med våra växtpressar på NO:n och jag blev äntligen klar (: Efter det så hade vi inget att göra så jag och Cajsa tog massa flummkort på alla när dom jobbade xD
Sen hade vi matte, en massa vinklar, parallellogram och skit. Så boooring.. -.-' Efter lunch så hade vi slöjd och jag måste jobba på som bara den om jag ska bli klar innan jul.. Sist hade vi bild och vi skulle rita nått flummit.. Det var iaf en lärarpraktikant som typ hade hittat på två ord (Takete och nånting Mamummel lr nått) och då när man hörde dom orden så skulle man hitta på något att rita som "var" takete eller mummelgrejjen. Det var rätt kul och jag gjorde nån svartvit symbol inspirerad av japansk och polynesisk konst. Jag blev rätt så nöjd (:
Imon ska estetiska profilen ha uppvisning på torget.. Jag ska köra och hela skolan kommer att titta... hehe, nej, jag är inte nervös alls..

Btw, idag stod "han" och sålde grejjer på torget hela dagen.. Då fick jag många tittchanser... *tittatittatitta* xD

Älska igen <'3

Asså, kolla vad söt Miku är! Han är så söt att det gör ont i mej, det borde vara olagligt att vara så söt <'3
(Nu sa jag söt tre gånger i två meningar, förlåt om jag är tjatig)

Hejdå!



My Heart Leaps For "C"

Älska <'3

Stöld+Konsert

Idag har jag två saker att berätta, en bra och en dålig. Jag börjar med den Dåliga:
Ja, det är sant, min mobil har blivit stulen idag. Det var så här att vi skulle ha gympa den sista timmen och jag och cajsa var lite sena så vi skyndade oss till omklädningsrummet. När jag skulle ta av mig byxorna så la jag min mobil på bänken för att den inte skulle ramla i golvet och gå sönder. Jag fortsatte iaf att byta om och innan vi skulle gå upp så gick jag på toan. Cajsa och suss var snälla och väntade på mig och när vi skulle gå ut så gick det förbi två stycken från 9C och tittade in i omklädningsrummet och skrattade lite. Jag tänkte inte på det mer utan gick upp till gympasalen. Efter ungefär 5 minuter så skulle hans låsa in alla mobiler och nycklar i ett specielt skåp. Jag tänkte "Fan, jag har glömt mobilen". Så jag sprang ner för att hämta den och då var den borta. Jag var ju bara borta i 5 minuter och det var ju bara dom som hade gått förbi, så jag tror inte att det är några andra. Men jag sa iaf till Hans och vi gick och letade efter rektorn och frågade massa folk vad dom eleverna hade för lektion då. Men det kom inte fram något.. När jag kom hem så sa jag till mamma och nu är det polisanmält. Men polisen sitter ju bara där på sina kontor och väntar på att den på något magiskt sätt ska komma framhoppande till dom och säga "hej! här e jag, kan du lämna tillbaka mig nu??" *massasvordomar*
Jag hade tänkt lägga upp lite bilder från helgen, men icke då!! För min mobil har blivit stulen av några *piip* elever som tror att dom är så *piip* coola för att dom har stulit en mobil, jag blir så *piip* förbannad! Det drabbar ju bara mig och min familj och så blir jag så ledsen för jag vill ha tillbaa min mobil! :'( *grååtaa* jag vill ha tillbaka den, men jag kan ju inget göra, det är bara att hoppas.

Ok, det var den dåliga saken och nu ska jag berätta den bra saken (: Håll i er nu, för här kommer det: AN CAFE SKA SPELA I SVERIGE NÄSTA ÅR!!! ='D OCH BILJETTERNA SLÄPPS OM EN VECKA!!!!!
Trots att min mobil är borta så är jag så sjukt lycklig!! Tänk om jag kan gå?! Det hade varit en dröm som går i uppfyllelse! Jag vill sååå gärna åka dit, det hade betytt så sjukt mkt om jag fick se dom live, åh, jag vill dit så mkt att det gör ont i magen, tänk om tänk om tänk om tänk om tänk om... Jag får be för att det blir så...

Det är så mkt mer jag vill skriva nu, men det går inte...

Hejdå

Tåg

Jaha, då var man framme här i växjö. Tågresan gick bra, det var rätt tråkigt, typ en timme i ett tåg.. Fast jag gillar ändå att åka tåg. Där är det ingen som vet vem man är, ingen som ställer en massa krav på en, man kan bara sitta där och lyssna på musik och bara vara. Igår så hände det inget spc, förutom på gympan. Innan (igår) så hade jag rätt långa naglar. Men vi skulle spela basket på gympan, och då så fick jag bollen på mitt lillfinger och lossnade typ hela min nagel. Eller iaf halva, så har jag typ ingen naglar på lillfingret. Jag lärde mig iaf att det är farligt att ha långa naglar så när jag kom hem så filade jag ner mina naglar, så nu är dom korta.
Vi ska nog ta en tur på stan idag, får se om jag hittar nåt. Dom har iaf en skivaffär här.. Och ikväll så ska ha lite mys (:
 Jag fick typ världens finaste låt av sofe i veckan. Det är "An Angel" med Declan Galbraith. Han var fjorton när han spelade in den och han lät som en tioåring. Nu är han 17 och typ skiitsnygg xD Låten är iaf jättefin :')

Declan

I wish I had your pair of wings
Had them last night in my dreams
I was chaising buterflies
Till the sunrise broke my eyes

Tonight the sky has glued my eyes
Cause what they see's an angel hive
I've got to touch that magic star
And greet the angels in their hive

Sometimes I wish I were an angel
Sometimes I wish I were you
Sometimes I wish I were an angel
Sometimes I wish I were you

All the sweet honey from above
Pour it all over me sweet love
While you're flying around my head
Your honey kisses keep me fed

I wish I had your pair of wings
Just like last night in my dreams
I was lost in paradise
Wish I'd never opened my eyes

Sometimes I wish I were an angel
Sometimes I wish I were you
Sometimes I wish I were an angel
Sometimes I wish I were you

But there's danger in the air
Tryin' so hard to be unfair
Danger's in the air
Tryin' so hard to give us a scare
But were not afraid

Sometimes I wish I were an angel
Sometimes I wish I were you
Sometimes I wish I were an angel
Sometimes I wish I were you

Wish I were you
Oh I wish I were you


Bloggar mer när jag har tid!!

( Var ligger landet där man böjer bananerna, e det samma land där dom bor indianerna, eller där tarzan, svingar i lianerna, ja var ligger kandet där man böjer bananerna)

Torsdag

Jaha, idag var det torsdag. Till min stota förvåning så gillar jag faktiskt torsdagar, inga jobbiga ämnen som matte eller idrott,  men på sista lektionen så har vi ica-kasse, förklaring kommer.
Idag så så förundrades cajsa och jag över hur många det var som gick runt och tuggade tuggummi. Mer än vanligt då. Så vi fick höra av cajsas kompis cattis att det fanns gratis tuggummi på OK och att typ alla gick ner och hämtade det.
Så så fort vi hade ätit klart så skyndade vi oss ner till OK för att se om det fanns några kvar. På vägen mötte vi Rasse och hans kompis (Rasse kommer nog bli komiker, han är jättekul) från sexan. När vi nästan var framme så kom det några andra från sexan och sa att alla redan var slut. Men eftersom att cajsa och jag vet att man inte ska lita på sexorna då gick vi in och kollade iaf. Och såklart så fanns det ändå tuggummin kvar. Vi kastade oss mot tuggummina som fanns kvar. Cajsa fin inga, jag fick två och rasse tog tio, orättvist! Det var smakprov från nya stimorol senses, aprikos och mint. Riktigt goda faktiskt.
Sen fick vi skynda oss tillbaka för att hinna till franskan. Vi fick 15 glosor till nästa vecka..Men det var ändå inte så farligt.
Efter franskan så hade vi den berömda ica-kassen. Egentligen heter det EP-säck och det får alla elever välja av ett par olika aktiviteter som man gör varje torsdagseftermiddag. Förutom jag och julia. För vi har estetiska profilen när dom andra har KÄ-säck (kärnämnessäck) och då får vi ta igen det när dom andra har EP. Men elever som .igger efter eller vill göra läxorna i skolan istället kan oxå välja ica-kassen. Och idag så hade även Linnéa och Linus ica-kassen, linnéa hade valt det för att hon vill få mer tid för sin häst och linus hade ont i knäet, så han kunde inte va med på idrotten. Linus berättade många saker om killarna i klassen som ingen annan visste... Haha, vi var verkligen jätteflumm! (ebba, du vet vad jag pratar om...)
När vi var klara med allting så tvingade Hans oss att städa hela klassrummet, sjyst..
I helgen åker jag till pappa i växjö, jag kommer nog inte uppdatera lika ofta då..
Jaja, nu ska jag snart gå och titta på Miami Ink, nya avsnitt!!!

Hejdå!

(Snälla, ta mig härifrån!!!)

Bästa låttexterna

(alla texterna är egentligen på japanska och av an cafe)

The meteor rocket is roaring away
from the window
Looking down at me, so insignificant
look so stupid

Hello to sorrow!! What am I doing? I'm an idiot
Won't work
Can't say right
When I looked up into the sky

Sparkling stars beckoned "come over here"
Drop everything and jump into the night skies

/Ryusei Rocket



I'm tired on mornings that quietly pass on by
Tired of running without enough sleep
Eventually day break will come, the stars disappear, leaving me still anxious

I glanced up at the sky but it was different from the one I gazed with you
The scenary is the same, remaining at a standstill

My feelings for you made me shed countless tears, but you won't return
What I really want aren't memories, I just want yo near

/Daybreak


Turn to the right
Nobody to relate to, loneliness sets in
Turn to the left
Everybody but me in animated conversation
Want to run away
From this room that fills me with emptiness
What am I laughing about? What am I feeling? What is it that brings me here?
Live in solitude...

/Koritsu Hospital


Smash the last piece of glass
Give the familliar scenary a kick in in the face
The world spins backwards
Fly over your everyday life
There's a shadow hanging over me no matter where I go
I run after my ideals withh all my might, but they remain out of reach
Hope and my feelings of inferiority race through me, eventually to turn into fear

/Kakusei Heroism


The white mist that filled the distance between us was hard on me
My heart ached when I thought about your gentle smile
We talked about inconsequential things, fought a lot too
Thanks for alla you did until the end  -  I heard your shout appreciated it

/Orange Dream (sång tillängnad Bou)


Never to change, nicknames by parents
A NAME filled with many memories
Such a common name, so lame I mumbled
Blame my parents all the time, once in a while
The hand outstretched towards me, the hand of my mother I loather
Self consious, I kept my distance in my TEENS
Youth, always so self-centered minded
Unaware of your love, STUPID
(you can't blame)

/Respect Mommy


Vet massor med mer, men jag orkar inte skriva mer



Meet 'n' Greet

WARNING!
Ni som är trötta på att höra om min besatthet till An Cafe kan sluta läsa nu, jag har varnat er.

I min nya OKEJ-tidning så läste jag om två tjejer (en hade vunnit och fått ta med sig en kompis) som hade vunnit en s.k. Meet 'n' Greet-tävling med det tyska bandet Cinema Bizarre. Då, besatt som jag är, så börjar jag fantisera om hur det hade varit om jag vann en sånn tävling med An Cafe. Först hade jag inte trott det var sant. Först hade jag nog bara blivit tyst, sen hade jag ringt mamma, sen ringt Cajsa och undrat om hon ville förlja med. Sen hade nog verkligheten hunnit ifatt en och jag hade nog bara börjat hoppa omkring och skrika, skratta och gråta. Tänk vad underbart det hade varit..
Väl där skulle jag nog förklarat min kärlek till dom på ett väldigt komplicerat sätt. Sen hade jag säkert avbrutit mig själv och skämmas lite...hehe.. Åhh, tänk vad underbart fantastiskt overkligt det hade varit. Men det kommer aldrig att hända mig, jag är inte den tjejen som vinner meet 'n' greet tävlingar.

Tisdag

Jag, Sofie, Cajsa och Linnéa står och pratar om vad man ska välja till gymnasiet. Precis då kom Julia in i rummet och sa till sofie:

Julia: Amen Sofie, Du ska ju välja linjen för töntar...!
Sofie: Amen de e ju bra, då får du ju sällskap

Asså, ibland e ju Sofie världens smartaste xD

Ibland är jag ju så otroligt trögtänkt, idag på slöjden t.ex.: (jag hade tagit en paus i broderandet)

Eva(syslöjdslärare): Jaha, nu är det bara 6 gånger kvar av slöjden.
Jag: Amen! Då hinner ju jag inte klart med det här, jag måste ju göra klart det svarta och sen fylla i oxå!
Eva: Men fylla i kan du göra hemma
Jag. Men jag måste ju göra någonting runt oxå!
Eva: Jaa
Jag: Men då måste jag ju börja sy igen!


Jag känner mig rastlös. Jag kan inte bara sitta fast här i Nättraby hela tiden... Och det är ändå 7 veckor kvar till nästa lov...
Jag vill åka iväg, bara inte Sverige! (eller danmark, norge, finland, tyskland, polen, ryssland, afrika,arabien eller mexico, allt annat går bra) Jag är så... *suck* rastlös.... Snälla ta mig härifrån!!!

*hatamåndagar*

Vaknade av att introt till "Snow scene" spelades på min mobil, blev genast glad. Men all min gladhet rann ur mig och la sig på en hög på golvet när jag upptäckte att det var måndag. Jag snoozade en gång i hopp om att jag skulle somna om och upptäcka att måndagsmorgonen bara var en mardröm. Än en gång började snow scene spelas och där sprack min vision, det var faktiskt måndag. Buu vad hemskt! Det var bara att gå upp, gick ut och hämtade tidningen och hällde därefter upp en skål med havrepuffar. Efter frukosten var jag tvungen att packa gympaväskan, nej(!), min shattamahaa---väska xD jag packade kläder för både ute och innegympa, man vet aldrig vad Hans hittar på för nåt dumt.. Gick därefter och klädde på mig. Dagens klädsel blev ett par 3/4-byxor med vitsvartaknästrumpor, nitbälte, min ME!ME!ME!! tröja, ett svart pärlhalsband och mitt röda diadem med en rosett på. (skulle lagt in en bild med lyckades inte få en bra) Sen gick jag och sminkade mig och borstade tänderna och sen fick jag rusa till skolan för att hinna (var tvungen att bära på min 5 tons shattamahaaväska hela vägen, bläh.) Men när jag kom till skolan blev jag iaf lite glad, alla mina kompisaar va där (: *Bästabästa*
Hela dagen gick bra och jag fick reda på att jag hade fått bra resultat på kommunproven för åk 7, men jag berättar inte vad det va!
Hans var iaf lite snäll och lät oss vara inne, men istället så fick vi ha styrka och kondition, jag suger på styrka..
Jag orkade inte duscha i skolan så jag gick hem istället. Jag gick ut med Bella och Sally och sen gick jag och dushade. Sen tittade jag lite på Smallville, Clark Kent e snygg... =P Fast Lex e så konstig och Lana är för perfekt..
När mamma kom hem bestämde sig mamma för att plocka undan alla Halloweengrejjer, nu åker snart åker alla julgrejjer fram.
Vid middagen diskuterade vi att Julen är en sommarhögtid i Australien, asså skumt... :S
Vi kom iaf in på ekvatorn och hur vattnet i handfatet rinner på olika håll och vi diskuterade hur vattnet rinner precis mitt på evkvatorn, och då sa jag att tänk om det fanns ett handfat exakt mitt på ekvatron, alltså, exakt exakt. Jag sa att jag inte trode att det fanns ett handfat mitt på ekvatorn, det trodde dom andra, så jag blev nerröstad..
Med andra ord: jag gillar verkligen inte måndagar någon som vill starta en "hatamåndagarklubb" med mej?

Igår såg jag på sista avsinittet av "stor i Japan", det är sorgligt att det är slut, jag kommer att sakna det så mkt...

Jag kan se tillbaka på min dammiga framtid...


Yuuki, Kanon, Miku, Takuya och Teruki <'3


An Cafe - Snow Scene


Hejdå!

Ge mig, snällasnällasnälla!

Snälla, ge mig det här! Eller ge mig pengar så jag kan köpa det, plzz??

mamma!:http://www.official-store.jp/ancafe-en/


ANCAFE official calendar for 2009

  • 2,500 Yen
  • quantity

    Quantity

     

  • Add to Cart
  • B3 size,full-color 13 pages including cover
    Japanese holiday

    Please note that cancellations, exchanges and returns of non-defective items will not be accepted.
    We will not accept additional orders. Please note that each order will require a delivery and packing fee as well as a handling fee.
    Please note that the actual item's design, color tone and sizes may vary by brand.
    The actual total amount of payment converted into US Dollar and Euro
    will be displayed when you choose currency on the WorldPay credit
    payment site.
    Delivery Schedule: Within 45days
    Delivery date varies from country to country.
    Please note that above delivery schedule may be changed due to various
    circumstances such as stock status.

  • View All

Items in Cart

  • Items: 0
  • Total: 0 Yen
  • View Cart

Bonds "KIZUNA" towel [NGA THE WORLD Ver.]

  • 1,429 Yen
  • quantity

    Quantity

     

  • Add to Cart
  • size:105cm x 20cm

    Please note that cancellations, exchanges and returns of non-defective items will not be accepted.
    We will not accept additional orders. Please note that each order will require a delivery and packing fee as well as a handling fee.
    Please note that the actual item's design, color tone and sizes may vary by brand.
    The actual total amount of payment converted into US Dollar and Euro
    will be displayed when you choose currency on the WorldPay credit
    payment site.
    Delivery Schedule: Within 45days
    Delivery date varies from country to country.
    Please note that above delivery schedule may be changed due to various
    circumstances such as stock status.



KIRAKIRA poster

  • 1,143 Yen
  • quantity

    Quantity

     

  • Add to Cart
  • B2 size

    Please note that cancellations, exchanges and returns of non-defective items will not be accepted.
    We will not accept additional orders. Please note that each order will require a delivery and packing fee as well as a handling fee.
    Please note that the actual item's design, color tone and sizes may vary by brand.
    The actual total amount of payment converted into US Dollar and Euro
    will be displayed when you choose currency on the WorldPay credit
    payment site.
    Delivery Schedule: Within 45days
    Delivery date varies from country to country.
    Please note that above delivery schedule may be changed due to various
    circumstances such as stock status.

  • View All

Items in Cart

  • Items: 0
  • Total: 0 Yen
  • View Cart
Click to Verify - This site has chosen a VeriSign SSL Certificate to improve Web site security


Pyjamasdag

Igår så hade vi Halloweenfest då. Det var rätt kul att spöka ut sig, även om jag tror att jag var den minst läskigaste på hela kvällen, kan bero på att jag inte var vampyr... Jag tror faktiskt att det var dom vuxna som hade roligast av alla, "barnen" gjorde typ ingenting. När Alma och Hilda hade somnat gick jag och Linn in på mitt rum och tittade på "Systrar i Jeans". Hon hade oxå läst böckerna, och just den serien ligger på fjärdeplats på min lista.
( 1.Twilight-Serien
2. Serien om Klanen Otori
3. Harry Potter
4.Systrar i Jeans)
Linn blev precis lika förkrossad som jag blev när jag såg den för första gången. Asså, jag blir förvånad hur dåligt som har lyckats passa ihop filmen med böckerna.. Och kunde dom inte hittat i alla fall EN snygg skådespelare till antingen Eric eller Kostos?
Alla gästerna gick hem vid typ 12 och jag somnade vid halv ett efter att ha legat och tänkt på hur sjukt mkt jag längtar till grekland. Jag har varit där 4 gånger tror jag, tre gånger på kreta och en gång på rhodos. Första eller andra gången jag var där var jag kanske tre och då fick jag hjälpa till och laga köttbullar i ett resturangkök. Alla tyckte att jag var sååå söt xD

Jag vaknade vid åtta efter att ha drömt typ världens bästa (konstigaste) dröm!
Det var så här att utan att jag visste nåt så skulle An Cafe spela i Kalrskrona en dag, och typ en timme innan det började så fick jag veta det, så jag skyndade dit och hamnade längst fram förstås. Hela konserten var helt underbar...
Sen, när det var slut så var vi helst plötsligt på baksidan av mitt hus vid vår garageinfart. Då var alla galna fans, jag och Miku där. Jag fick en kram av honom och han lovade att han skulle signera en av mina kuddar. Helt plötsligt så bytte vi plats igen och nu var vi ute på sjuhalla i en liten mysig trädgård. Då var alla galna fans borta och nu var mamma, Cajsa, Takuya och Teruki där också. Vi satt vid ett litet träbord och fikade på vaniljhjärtan. Alla signerade min kudde och då fick Miku, Takuya och Teruki världens sjukaste idé. Dom skulle lämna kvar sina tubsockar hos mig så att jag kunde tvätta dom, och nästa gång dom kom till Karskrona så skulle dom få tillbaka dom, och...så vaknade jag.. jag blev ledsen när jag upptäckte att det inte låg några tubsockar på mitt rum...

Idag är det "Dagen efter" och det betyder pyjamasdag. Hela morgonen så har gått runt i pyjamas, tittat på film och ätit majschips. Imon så börjar skolan, blä. Men snart e det jullov!


Jag som devil...


...Och jag som vanlig...


...Och jag för typ längesen...


...och till sist, en vanlig, hederlig flumbild.

Hejdå!


Halloween

Igår tittade vi på en film på femman. Det var en Thriller som hette "Red Eye" tror jag, den var faktiskt bra. Någon som har sett den??

Idag är det då Halloweenfest, jag ska försöka hitta en treudd så är min utklädnad fulländad.. Pappa har äntligen bestämt vad han ska vara utklädd till; Rysk soldat. Han har massa rycka grejer från när han var i Moskva under Sovjetunionen.
Idag är det dessutom Alla Helgons Dag. Då ska man tänka på alla man kännar som har gått bort. Som tur är så känner jag inte så många som har gått bort.. Jag tänker nog mest på vår förra hund Kalle. Han blev 12 år gammal och jag har växt upp med honom. Tyvärr så fick vi avliva honom efter att han hade bitit ihjäl en kattunge, då var jag åtta år. Tänker lite på min gammelmormor också.. Hon hette Evy och dog när jag var tre eller fyra år gammal.
Har någon som stod er nära gått bort på sistone??

Oj, jag har inte ätit frukost idag, men jag är aldrig hungrig när jag går upp på morgonen.. Jag äter brunch idag istället.
Jag lägger upp lite bilder på mig sen när jag är djävul, hehe...
Ses!

RSS 2.0