Måndag

Idag har jag inte gjort nånting. Allvarligt. Ingenting. Bara tittat på tv och suttit vid datan. Rätt skönt egentligen, men längtar efter kompisarna och skolan och allt kul vi brukar hitta på.
Förresten så har det blivit riktigt kallt här nere, idag har det varit -8, brrr... Och när jag skulle gå ut med Sally idag så hölt jag på att krypa ur skinnet, allvarligt, jag klarar inte av ljudet av när man går på snö! Det hemskaste ljudet jag vet. Ni som har problem med att andra gnisslar tänder eller har andra problem med vissa ljud vet vad jag menar. Och när jag andades genom näsan så kände jag hur näshåren frös till, trevligt det låter, men sant. Och Sally haltade för att hon frös så om tassarna.. Jag är verkligen inte van vid den här kylan, och just nu, hatar jag snö. Det går bra om det är kallt, men inte snö!! Usch! Jag är en sommartjej som älskar att bada och sola och vara ute utan att behöva ta på sig kläder som räcker till en hel familj. Just nu skulle jag verkligen behöva lite ljus och värme nu. Ta semester liksom. Okej, jag har jullov nu, men inte sån här semester, solsmester lixom.
Det har uppkommit ett litet problem med den ena väggen i mitt blivande rum. Det var ngt med att man inte kunde spackla med vanligt spackel på en yttervägg?? Då måste man ha spackel som andas. Vi skulle prata med ngn specialist om det i en färgaffär, och jag vill att vi ska göra det NU! Jag vill jag vill jag vill jag vill!!! Jag orkar inte vänta! Allt det här snacket om att, men Julia, så fort vi har tid så ska vi åka och titta på färg och möbler... All denna tid som ska sätta stopp för mina planer! Gaaahh!!! Jag blir så TRÖTT på det! Förlåt, var bara tvungen att klaga, men jag blir verkligen arg och irriterad!

Nu ska jag dra! ( det ser lite tomt ut, men jag har suttit i en halvtimme nu och letat efter en bra bild, men hittade ingen)

Kommentarer
Postat av: Vanessa

samma här! :)

den följer mig verkligen överallt!

fin blogg du också

2009-01-05 @ 22:52:14
URL: http://vanessass.blogg.se/
Postat av: Penajs - Tankar, foton & musik.

Åh tack sötis! vad glad ja blir:) lägg jättegärna till mig på bloggkoll:)hih

ja den var jättebra och jag ska absolut läsa böckerna :D hih

2009-01-06 @ 00:02:18
URL: http://penajs.blogg.se/
Postat av: Lina

Jag hör mamma Anne när hon säger - Men Julia snart snart snart! Vi ska bara.... Se till att få det där spacklet som andas på plats! Hälsa från mig! Lycka till med rummet!

Kram Lina

2009-01-06 @ 00:32:59
URL: http://linaishav.blogg.se/
Postat av: Annahoj

Ja vist är det kalt! Jag gillar inte häller när det är så här kallt. Jag har hållt mig inne heeela dagen. ler Du ska se att rumet snart blir klart. Du får hålla ut. Dessutonm kanske bättre att flyttain där på våren/sommaren, för jag kan tänka mig att där är rättså kallt ju när det är vinter. Kram Moster

2009-01-06 @ 01:01:33
URL: http://attevad.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0