HAHAHA!!!



"Tuffa 15-åringen har köpt skivstång och vill börja bygga kroppen. Tyvärr är han i en fas i livet då hjärnans signaler till kroppen inte helt och hållet korrelerar med varandra. Kanske är det roligaste av allt trots allt att han efter fullbordad olycka ropar på mamma, som snabbt undsätter med en hink."



"RIKARD PALM ÄR 1000apors absoluta favorit inom nyhetsuppläsar-tv. Han gör morgon-tv:s nyhetssändningar och gör oftast ett ypperligt jobb. Ibland har han dock bekymmer med uttal av namn. Att göra Rapport på morgonen innebär att man läser samma nyheter sex gånger, från 06.00 till 09.00. Här ser ni ett sammandrag av när han lyckas uttala Penelope Cruz namn fel sex gånger av sex möjliga under en och samma morgon. "



"Det är svensexa och gänget är på väg hem. Huvudpersonen ligger och sover.
Men ett sista spratt ska han utsättas för. Det är primitivt och rått. Om alla skriker samtidigt så kommer han att vakna och under en sekund kommer han att vara övertygad om att han kommer att avlida i en krock. Den sekunden. Det ansiktsuttrycket. Man kan titta på det hur många gånger som helst."



"BULGARISKA IDOL HAR haft en hel del höjdpunkter under åren. Det här är en Youtube-favorit. Vi tror vi bevittnar ett inofficiellt världsrekord i antal uttalsfel per sekund. Också roligt, även om det inte riktigt hör hit, hur juryn castats exakt efter den amerikanska förlagan på ett närmast generande sätt."


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0