HAHAHA!!!



"Tuffa 15-åringen har köpt skivstång och vill börja bygga kroppen. Tyvärr är han i en fas i livet då hjärnans signaler till kroppen inte helt och hållet korrelerar med varandra. Kanske är det roligaste av allt trots allt att han efter fullbordad olycka ropar på mamma, som snabbt undsätter med en hink."



"RIKARD PALM ÄR 1000apors absoluta favorit inom nyhetsuppläsar-tv. Han gör morgon-tv:s nyhetssändningar och gör oftast ett ypperligt jobb. Ibland har han dock bekymmer med uttal av namn. Att göra Rapport på morgonen innebär att man läser samma nyheter sex gånger, från 06.00 till 09.00. Här ser ni ett sammandrag av när han lyckas uttala Penelope Cruz namn fel sex gånger av sex möjliga under en och samma morgon. "



"Det är svensexa och gänget är på väg hem. Huvudpersonen ligger och sover.
Men ett sista spratt ska han utsättas för. Det är primitivt och rått. Om alla skriker samtidigt så kommer han att vakna och under en sekund kommer han att vara övertygad om att han kommer att avlida i en krock. Den sekunden. Det ansiktsuttrycket. Man kan titta på det hur många gånger som helst."



"BULGARISKA IDOL HAR haft en hel del höjdpunkter under åren. Det här är en Youtube-favorit. Vi tror vi bevittnar ett inofficiellt världsrekord i antal uttalsfel per sekund. Också roligt, även om det inte riktigt hör hit, hur juryn castats exakt efter den amerikanska förlagan på ett närmast generande sätt."


uh :/

Tiden bara går och går och går och går.... Konstigt (-.-') men det känns ju som att det inte händer någonting hela mitt liv ser ut typ som ; vakna, äta, äta igen. bada, komma hem, äta, titta på teve och slutligen somna. Jag vill att det ska hända nått, jag vill åka på semester, åka båt eller göra vad som helst! jag ska ju inte klaga på vädret i alla fall, men ändå.

I höst (eller någon gång i år) ska vi iallafall börja fixa med rummet i källaren som ska bli mitt! Det känns verkligen skönt för mitt rum som jag har nu det är så litet.. Det ska verkligen bli roligt att få bestämma hur det ska inredas, jag har redan
flera idéer....


här är vår lilla sally i mitt
knä när hon bara var
fem veckor gammal..


Om exakt
9 dagar fyller jag år! (då fyller jag 13, wohoo!) Grattis till mej! Jag har skrivit en jäääääääättelång önskelista,
hehe...


Vad gör ni nu när det är sommar?

Vulpisarna

Idag är en sorgens dag.. 2 av valparna ska flytta idag, jag har ju blivit så fäst vid dom... men dom kommer iallafall bo kvar i karlskrona..
det är värre när min lilla älskade Dionysos ska flytta, han ska ända till nybro... *snyftgråtsnyft* jag kommer vara så ledsen... men, som sagt, life goes on och sally ska ju få fler valpar och så börjar hela karusellen om igen.

  
Gamla goda tider...

Igår va mamma och jag och såg "Mamma mia!" jag tycker den va jättebra, jag längtar verkligen efter att se den igen...
 

Konsert

Okej, konserten var helt underbar.... Jag har aldrig känt mig så levande som jag gjorde då, jag ska inte ens försöka förklara hur det var för jag skulle bara svamla ihop allting, det skulle inte gå... här kommer iaf några av dom typ 3 miljoner bilder jag tog (:

   

Jag älskar att ta kort på mat, så här är lite mat-bilder

   
Torsdags-mat                   Fredags-mat (iuh!)           Banana-split! (mmm!)

Och här är lite andra bilder

   



I söndags när vi stod på stationen i sundsvall och väntade på tåget så kom det nån gående... Hmm, tänkte jag, är inte håkan hellström?? Jo det va det han skulle visst på samma tåg som oss, Kul Kul tänkte jag (:
Sen när vi var framme i Stockholm och skulle byta till tåget i Alvesta, jaha, då steg håkan ut rakt framför mig så jag hölt ju på att gå in i honom... :S



Film

Okej, för er som bryr er kan jag säga att filmen var skitbra! Mycket bättre än den 2:a som stod i tidningen. Cajsa och jag var överens, den är nästan bättre än ettan... Jag ska bara avslöja en sak... Den innehåller Kärlek... , nu ska jag inte säga mer (:

Imon bär det av till sundsvall, gud vad skönt det ska bli...

Alla som ska dit, hoppas att vi ses :)

Bio

Idag ska jag på bio med Cajsa (: Vi ska gå och se premiären av "Prins Caspian" :D Jag och cajsa har ju läst alla böckerna och jag tycker att det ska bli väldigt spännande.... Men det som jag tycker är dåligt är att dom är andra filmen och att dom redan har hoppat över två böcker.... väldigt dåligt... Det är ju genom dom man fattar hela handlingen i hela serien! Förresten, den senaste boken som dom hoppade över var "Hästen och hans pojke" och det var min favorit i serien...


RSS 2.0